Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Mārtiņš Ruskis sacer Studentu Paradīzes himnu

EasyGet.lv, 11.09.2012. 09:00

Šova „OKartes skatuve 2" uzvarētājs un galvenās lomas atveidotājs mūziklā „Dzimuši mūzikai" Mārtiņš Ruskis klausītāju vērtējumam nodevis jaunu singlu - Baltijā grandiozāko studiju gada atklāšanas svētku Studentu Paradīze himnu „Viena paradīze". Mārtiņa fani šīs dziesmas pirmatskaņojumu „dzīvajā" versijā varēs vērot 21. septembrī Arēnā Rīga, kur topošie un esošie studenti pulcēsies Studentu Paradīzē 2012.

„Šis ir būtisks notikums mūsu pasākuma vēsturē, kas kalendārā tiks iezīmēts ar lielu, sarkanu izsaukuma zīmi. Šogad Studentu Paradīze svin 6 gadu jubileju, un kas var būt labāka dāvana svētkos par pasākuma himnu, ko izpilda jaunais un talantīgais Mārtiņš," atzīst Studentu Paradīzes 2012 projekta vadītājs Jānis Dāboliņš.

Mārtiņš Ruskis ir apmierināts ar paveikto: „Saņemot piedāvājumu uzrakstīt himnu studentiem un viņu Paradīzei, uzreiz sapratu, ka tas ir manos spēkos. Svarīgākais bija atrast īstos cilvēkus - DJ Andy Basland – ar ko to kopā paveikt. Man paveicās, ka visi, ar kuriem sadarbojos, saprata manas vēlmes dziesmas sakarā, un gala rezultāts mani apmierina. Šī bija pirmā reize, kad rakstīju dziesmu speciāli kādam pasākumam, un domāju, ka tā nebūs pēdējā."

Studentu Paradīze ir grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki Baltijā, kas ik gadu pulcē vairāk kā 12 000 jauniešus – topošos un esošos studentus. Studentu Paradīze jau sesto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas studentiem. Šogad pasākuma apmeklētājus sagaida 6 skatuves un 70 mākslinieki, kā Latvijas elektroniskās mūzikas zvaigzne GACHO, humoristiskākā Latvijas grupa Labvēlīgais Tips, Latvijas roka leģenda Dzelzs Vilks, Musiqq, 4 Vēji, Transleiteris, DJ Quest (EST), DJ Widenski (EST), Andre Crash, MC Alex G (ITA), DJ MVP (EST), DJ Deros un citi. Jau tradicionāli svētkos varēs ne tikai izdejoties iemīļoto mākslinieku pavadībā, vērot aizraujošu šovprogrammu, piedalīties vērtīgos konkursos, bet arī izklaidēties atraktīvos augstskolu un svētku atbalstītāju stendos Arēnā Rīga un ārpus tās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV