Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Studentu Paradīze 2012 - jau piektdien

EasyGet.lv, 19.09.2012. 09:07

Baltijā grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki Studentu Paradīze 2012 notiks piektdien, 21. septembrī, Arēnā Rīga. Svētku organizēšanā iesaistījušies studenti no vairāk nekā 25 Latvijas un Igaunijas augstākās izglītības mācību iestādēm.
Studentu Paradīze 2012 - jau piektdien

Studentu Paradīzes 2012 apmeklētājus sagaida sešas skatuves, 70 dažādi mākslinieki, starp kuriem Latvijas elektroniskās mūzikas zvaigzne Gacho, humoristiskākā Latvijas grupa Labvēlīgais Tips, Latvijas roka leģenda Dzelzs Vilks, Musiqq, 4 vēji, Transleiteris, DJ Quest (EST), DJ Widenski (EST), Andre Crash, MC Alex G (ITA), DJ MVP (EST), DJ Deros un citi, kā arī gada grandiozākā ballīte kopā ar vēl citiem 12 000 studentiem. Pasākumu vadīs un publiku iesildīt Māris Grigalis tandēmā ar DJ Mareku Lāci. Savukārt OKartes Jūtūbes ballīti kopā ar apmeklētājiem vadīs DJ Toms Grēviņš un DJ Egons Reiters. Jau tradicionāli, svētkos varēs ne tikai izdejoties iemīļoto mākslinieku pavadībā, vērot aizraujošu šovprogrammu, piedalīties vērtīgos konkursos, bet arī izklaidēties atraktīvos augstskolu un svētku atbalstītāju stendos Arēnā Rīga un ārpus tās. Īpaši ekstrēmus un aizraujošus svētkus padarīs Schumacher cienīgi izbraucieni kartinga trasē Red Bull Kart Fight Showcase, kur tiksies 24 labākie Extreme party braucēji un noskaidrots uzvarētājs.

Precīzāk ar pasākuma programmu var iepazīties www.studentuparadize.lv.

Biļetes nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs. Biļešu cena Ls 5,79. Pasākuma laikā – Ls 7,00. Swedbank jauniešu karšu īpašniekiem biļešu cena Ls 4,79. Iespēja iegādāties arī draugu komplektu - 6 biļetes par 5 biļešu cenu jeb Ls 28,92. Draugu komplekts pieejams Biļešu Servisa kasēs.

Studentu Paradīze ir lielākie studiju gada atklāšanas svētki Baltijā, kas ik gadu pulcē vairāk nekā 12 000 jauniešus – topošos un esošos studentus. Studentu Paradīze jau sesto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas studentiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV