Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Studentu Paradīze pulcē 11 000 jauniešu

EasyGet.lv, 24.09.2012. 14:25

Piektdien, 21. septembrī, Arēnā Rīga notika Baltijā grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki Studentu Paradīze 2012. Svinēt pasākuma sesto gadadienu bija ieradušies 11 000 topošie un esošie studenti.
Studentu Paradīze pulcē 11 000 jauniešu

Galerijas:

„Forši, ka Latvijā ir šāds profesionāli noorganizēts pasākums priekš jauniešiem. Tas, kas mums patīk šajā pasākumā, ka tas izceļas ar vienu no vistrakākajām un enerģiskākajām publikām uz visas Latvijas pasākumu fona. Mums ir ļoti liels prieks uzstāties tik atvērtiem cilvēkiem, kādi apmeklē Studentu Paradīzi," iespaidos dalās pasākuma galvenais viesis, Latvijas elektroniskās mūzikas zvaigzne Gacho, kura uzstāšanās, kā atzīst pasākuma apmeklētāji, bija īsts „sprādziens".

„Seši gadi Studentu Paradīzei – tas ir nopietns rādītājs, kas liecina par pasākuma ilgnoturību un tradīcijas veidošanos Latvijas un nu jau arī Igaunijas studentu vidū, jo šajā gadā pasākuma organizēšanā iesaistījās arī Tartu Universitātes un Tallinas Tehniskās universitātes studenti. Mēs noteikti neapstāsimies un turpināsim iesākto, lai vēl iespaidīgāk aizvadītu visus nākamos pasākumus un sagaidītu Studentu Paradīzes desmito jubileju! Jau šobrīd ir zināms, ka Studentu Paradīze 2013 notiks 2013. gada septembra beigās." komentē projekta vadītājs Jānis Dāboliņš.

Studentu Paradīzē 2012 ikviens students varēja atrast savai gaumei atbilstošu muzikālo stilu, skatuvi un mākslinieku, jo pasākuma organizatori bija sarūpējuši sešas skatuves, apvienojot vairāk kā 70 māksliniekus no Latvijas un ārvalstīm.

Foto: Gacho uzstājas Studentu Paradīzē 2012. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV