Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sākusies pieteikšanās Iespējamā misijā

EasyGet.lv, 18.10.2012. 09:59

Mērķtiecīgi un zinoši pēdējo kursu studenti, augstskolu absolventi un jaunie profesionāļi aicināti pieteikties izglītības programmas Iespējamā misija Sestajam iesaukumam.
Sākusies pieteikšanās Iespējamā misijā

Piedaloties programmā, tās dalībnieki iegūst unikālu pieredzi un veic nozīmīgas pārmaiņas, strādājot par skolotāju kādā Latvijas skolā. Pārdomāti aizpildīta pieteikuma anketa šajā mācību gadā jāiesniedz līdz 2013. gada 3. martam.

Piesakoties līdz 16.decembrim, kandidāti ātrāk uzzinās par savu tālāko dalību Iespējamās misijas atlases kārtās, un jau līdz nākamā gada martam zinās, vai ir kļuvuši par Iespējamās misijas Sestā iesaukuma dalībniekiem. Tā ir lieliska iespēja iesaistīties programmā jau pavasara semestrī un vēl pirms darba uzsākšanas skolā piedalīties Iespējamās misijas pasākumos, vērot esošo dalībnieku stundas un iepazīties ar viņu sasniegumiem un rosinātajām pārmaiņām izglītības jomā.

Piedaloties Iespējamā misijā, dalībnieki divus gadus strādā par pilna laika skolotājiem un pasniedz savai izglītībai atbilstošus mācību priekšmetus skolās visā Latvijā. Līdztekus darbam skolā dalībnieki piedalās Līderības attīstības programmā - intensīvās un uz pieredzi balstītās mācībās, kur apgūst mācīšanas un vadības prasmes un saņem pieredzējušu profesionāļu atbalstu. Papildus skolotāja algai programma nodrošina ikmēneša mācību stipendiju.

Katru gadu Iespējamā misijā piesakās vairāki simti cilvēku – Piektajam iesaukumam pieteicās teju 300 kandidāti. Lielais potenciālo kandidātu skaits apliecina, ka augstskolu absolventi Iespējamās misijas piedāvājumā saredz iespēju ne tikai paveikt ko nozīmīgu, bet arī sevi pilnveidot, iegūt labu izglītību un pieredzi savai karjerai nākotnē.

Iespējamā misijā var pieteikties, aizpildot pieteikšanās anketu mājas lapas www.iespejamamisija.lv sadaļā Piesakies. Pieteikties var jebkuru specialitāšu pēdējā kursa studenti, absolventi un jaunie profesionāļi, kuri ir ieguvuši bakalaura grādu vai otrā līmeņa profesionālo izglītību. Priekšroka tiks dota pretendentiem ar motivāciju dalībai programmā, sasniegumiem akadēmiskajā, sabiedriskajā vai profesionālajā darbībā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV