Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Lāčplēša dienas pasākumi Dobelē

EasyGet.lv, 05.11.2012. 10:41

Dienā, kurā vairāk nekā pirms 90 gadiem Latvijas valsts armija, aizstāvot savu zemi, guva uzvaru pār Rietumkrievijas brīvprātīgo armiju, tā saukto Bermonta karaspēku, Dobeles pilsētas kultūras nams aicina ikvienu latvieti atzīmēt šo svinīgo brīdi kopā.
Lāčplēša dienas pasākumi Dobelē

Svētdien, 11. novenbrī, Dobelē Lāčplēša diena sāksies ar zemessardzes tehnikas demonstrāciju, Tirgus laukumā no plkst. 16.00. No pulksten 17.30 ikviens aicināts pulcēties Tirgus laukumā, lai dotos „Gaismas gājienā " ar svecēm un lāpām rokās no Tirgus laukums pa Baznīcas ielu un Brīvības ielu uz Dobeles Atbrīvošanas pieminekli. Pie Atbrīvošanas pieminekļa svinīgs brīdis ar muzikālu veltījumu Brīvības cīņu cīnītājiem. Būs iespēja sildīties baudot karstu zāļu tēju un vienu no Latviešu tradicionālajiem ēdieniem – pelēkos zirņus.

"Godināsim kopā šajā dienā Latvijas brīvības cīnītājus, iededzot sveces savu logu rūtīs un pievienojoties kopīgā Gaismas ceļā uz Dobeles Atbrīvošanas pieminekli!" aicina svētku rīkotāji Dobeles novada pašvaldība un Dobeles pilsētas kultūras nams.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV