Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

18. novembrī Kārļa Zāles laukumā Liepājā notiks pasākums „Mēs esam!"

EasyGet.lv, 12.11.2012. 14:13

Ar mīlestību un lepnumu par savu valsti Liepājas Kultūras pārvalde 18. novembrī jau no pulksten 16:30 liepājniekus un pilsētas viesus aicina uz Kārļa Zāles laukumu, lai piedalītos pasākumā, kam šogad dots nosaukums „Mēs esam!".
18. novembrī Kārļa Zāles laukumā Liepājā notiks pasākums „Mēs esam!"

No pulksten 16:30 ikviens, kurš ir izgatavojis savu gaismas lukturīti, varēs atnest to uz Kārļa Zāles laukumu un novietot īpaši paredzētā vietā, tādējādi iesaistīties svētku noformējuma veidošanā un dāvāt savas gaišās domas viens otram un visai Latvijas valstij.

Kārļa Zāles laukumā tirdzniecības centrs „Ostmala" visus cienās ar karstu tēju, tāpēc katrs var ņemt līdzi arī savu mājas krūzi, kas noderēs, dodoties arī uz folkloras centra „Namīns" vakarēšanu pēc pasākuma.

Pulksten 16:45 sāksies koncertprogramma, kurai šogad dots nosaukums „Mēs esam!". Koncertprogrammu atklās viesi no galvaspilsētas - dziesminieki Egons Pičners un Uldis Kākulis. Īpašs un iepriekš nebijis notikums būs Liepājas ģitāristu lielansambļa priekšnesums. Tas būs Liepājas ģitāristu un vairāku bundzinieku projekts, kura debija notiks tieši 18.novembrī Kārļa Zāles laukumā. Mūziķi būs sagatavojuši dažādu latviešu dziesmu izlasi, kuras cita pēc cita izskanēs lielansambļa sniegumā.

Koncerta turpinājumā skanēs mūziķu Fēliksa Ķiģeļa, Emīla Balcera un aktieru Everitas Pjatas, Viktora Ellera dziedātas dziesmas. Par muzikālo pavadījumu rūpēsies Liepājas mūziķi - Normunds Kalniņš, Māris Kupčs, Aivars Meijers un Māris Zīlmanis.

Savu dāvanu Latvijas dzimšanas dienā būs sarūpējuši arī Liepājas Emiļa Melngaiļa mūzikas vidusskolas jaunie talanti.

Pasākuma laikā video sveicienus Latvijai dzimšanas dienā sūtīs Goda liepājnieks Arnolds Treide un tie liepājnieki, kuri izvēlējušies nevis aizbraukt, bet atgriezties Liepājā, lai šeit dzīvotu un strādātu.

Koncertprogramma noslēgsies ar uguņošanu, kurai muzikālo pavadījumu veidojis komponists Jānis Strazds.

Informāciju par visiem svētku pasākumiem meklējiet: www.liepajaskultura.lv

Foto: Svētku salūts Liepājā. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV