Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Trešo gadu notiks Pikošanās čempionāts

EasyGet.lv, 03.01.2013. 10:42 | komentāri (1)

Meteoroloģiskās prognozes liecina - ziema Latvijā atkal gaidāma janvāra vidū. Līdz ar piemērotiem laika apstākļiem 19. janvārī no plkst. 11.00 līdz 15.00 Mežaparka atrakciju kompleksā „Rīgas Sniega parks" notiks jau trešais Actimel rīkotais Latvijas Pikošanās čempionāts, informē Madara Zvejniece. Šogad pasākuma jaunums – ziemas himna „Piko, piko vēl!" ar īpašiem deju soļiem, ko speciāli pikošanās čempionātam sacerējis mūziķis Lauris Reiniks.
Trešo gadu notiks Pikošanās čempionāts

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja izmēģināt spēkus un piedalīties gan individuāli, gan komandās tādās disciplīnās kā „Actimel ķegļi", „Greizais spogulis", „Piku biatlons", „Sniega katapulta" un vēl daudzās citās aizraujošās aktivitātēs. Kā norāda pasākuma rīkotāji, „Sniega kērlings" būs izaicinājums rūdītākajiem ziemas sporta veidu piekritējiem. Vairākas disciplīnas īpaši paredzētas arī bērniem un līdzjutējiem.

Viena no pasākuma spilgtākajām aktivitātēm - populārā mūziķa un TV šovu vadītāja Laura Reinika dziesmas „Piko, piko vēl!" kopmēģinājums, dziedot un izpildot deju soļus visiem kopā. „Dziesma jau tagad dēvēta par neoficiālo ziemas himnu un trešā Latvijas Actimel Pikošanās čempionāta dziesmu, kā arī radījusi intrigu par dejas soļiem," stāsta Gunta Jurča, Actimel zīmola vadītāja Baltijas valstīs. Lauris Reiniks kopā ar Actimel aicina 19. janvārī Latvijas lielākajās pikošanās sacensībās, kā arī dziesmas un dejas mēģinājumā piedalīties ikvienu, kas atbalsta aktīvu dzīvesveidu un vēlas pavadīt brīvdienu pozitīvā atmosfērā. Kustības iespējams iemācīties jau tagad, sekojot līdzi jaunumiem vietnē www.draugiem.lv/actimel.

Kā katru gadu, pasākuma noslēgumā būs Lielā sapikošanās, kurā aicināti piedalīties visi sacensību dalībnieki un „Rīgas Sniega parka" apmeklētāji. Papildus sacensību laikā visi dalībnieki tiks cienāti ar Actimel dzērieniem un karstu tēju.

Latvijas Actimel Pikošanās čempionāts notiks Mežaparkā jau trešo gadu pēc kārtas. Pasākums veidots pēc labākajām Eiropas valstu pikošanās čempionātu tradīcijām. Apmeklētāji aicināti reģistrēties dalībai čempionātā Actimel oficiālajā lapā portālā Draugiem.lv www.draugiem.lv/actimel vai pasākuma norises vietā 19. janvārī. Visas sacensību aktivitātes būs bez maksas un piemērotas dažāda vecuma un interešu cilvēkiem. Uz pasākumu aicinātas ierasties ģimenes ar bērniem un visi ziemas cienītāji.

Foto: Pikošanās čempionāts. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV