Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Aicina iedzīvotājus veidot Latvijas drošāko vietu karti

EasyGet.lv, 15.01.2013. 12:46

Sociālās kampaņas mērķis ir noteikt, kuras, pēc iedzīvotāju domām, ir drošākās vietas, ar kurām varam būt lepni mūsu valstī. Tādējādi vienlaikus būs iespējams kliedēt vai nostiprināt vispārpieņemtos apgalvojumus par drošākajām Latvijas pilsētām, ēkām, ielām un publiskām vietām.

Kampaņas laikā iedzīvotāji ir aicināti kopīgiem spēkiem veidot Latvijas drošāko vietu karti speciāli izveidotā aplikācijā „G4S Latvia" sociālā tīkla draugiem.lv profilā.

Kampaņas laikā visi Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti iesūtīt savas drošākās vietas fotogrāfiju kopā ar tās īsu aprakstu. Iesūtītā informācija tiks apkopota „G4S Latvia" draugiem.lv profila sadaļā „Galerijas", kur sekotāju balsojuma rezultātā arī tiks noteikta Latvijas drošākā vieta. Sociālā kampaņa ilgs mēnesi – no šī gada 15. janvāra līdz 15. februārim.

Ilze Jermacāne, „G4S Latvia" Mārketinga un sabiedrisko attiecību dienesta vadītāja: „Drošības sajūta mums bieži asociējas ar kādu konkrētu vietu – savām mājām vai publiski pieejamu vietu. Drošība ir plašs jēdziens, tāpēc kampaņas „Latvijas drošākā vieta" ietvaros šoreiz mēs nenosakām kategorijas vai citus ierobežojumus. Cilvēkus aicinām pastāstīt par to vietu, kur tie jūtas pasargāti un drošībā. Katram no mums ir savs, pozitīvs vai patriotisks stāsts, ar ko dalīties un vieta, ar kuru lepoties. Piedaloties kampaņā, mums visiem kopā būs iespēja uzzināt, kuras ir Latvijas iedzīvotāju iemīļotākās un labiem notikumiem saistītas vietas".

Projektā aicināts iesaistīties ikviens Latvijas iedzīvotājs, gan piesakot savu drošāko vietu, gan atdodot savu balsi par kādu no citām jau pieteiktajām vietām. Tāpēc aicinām iedzīvotājus būt aktīviem un izmantot iespējas iepazīt Latvijas drošākās vietas un reizē arī uzlabot savas ielas, parka, pilsētas vai jebkuras citas vietas atpazīstamību.

„G4S Latvia" profils sociālajā tīklā draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/g4s/firstpage/index

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV