Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

FotoAkadēmija aicina apgūt video veidošanas pamatus

EasyGet.lv, 15.01.2013. 13:31

FotoAkadēmija ievieš jaunu kursu vizuālās informācijas laikmetā - Rolanda Laķa vadītie „Video veidošanas pamati".

Šodien attēls ir efektīvāks un svarīgāks par tekstu. Savukārt, video ir efektīvāks un saturīgāks par statisku attēlu. "21. gadsimtu var uzskatīt par vizuālās informācijas laikmetu", - atzīmē FotoAkadēmijas direktore Dr Tatjana Boguševiča. "Informācijas aprites ziņā mēs novērojam viduslaiku atgriešanos citā kvalitātē. Toreiz vairākums cilvēku neprata lasīt un rakstīt. Baznīcas pasūtīja krāšņas ilustrācijas Bībelei, jo tas bija veids kā draudzes locekļi varēja iepazīties ar tās saturu. Šodien mēs visi mākam lasīt un rakstīt, bet vienalga dodam priekšroku "ātrākai" informācijai – attēlam. Īss virsraksts un fotogrāfija – tāda ir mūsdienu veiksmīgās komunikācijas formula. Video ir vēl efektīvāks, jo ļauj ielikt vairāk satura – un izskatīsies ticamāk. Spēja lietot vizuālus instrumentus – fotogrāfiju un video – un veidot savu vizuālu saturu šodien ir svarīgāka par spēju rakstīt. Dažreiz tas ir vienīgais veids, kā efektīvi uzrunāt auditoriju un izstāstīt savu stāstu".

Kā vizuāli veiksmīgi pasniegt sevi, savu ideju, produktu? Kā izstāstīt savu stāstu? FotoAkadēmija aicina nepalikt par analfabētu mūsdienu vizuālajā pasaulē un iemācīties veidot savu video Rolanda Laķa praktiskajā kursā! To varēs izdarīt arī tad, ja Jūsu rīcībā ir tikai telefons vai fotokamera ar video ierakstīšanas iespējām. Galvenais – laba ideja un neatlaidība apgūt jaunu pieredzi!

Kursu vadīs Rolands Laķis, reklāmas fotogrāfs ar 15 gadu pieredzi TV - standartu autors, režisors un producents dažādos TV projektos (tiešraides koncerti, realitātes šovi, raidījumi). Pēdējos gadus nodarbojas ar jauno mēdiju projektiem - sociālie tīkli, specializēti interneta mediju projekti.

Kursā paredzētas 11 nodarbības, kuras ietver gan teorētiskās, gan praktiskās nodarbības. Kurss notiks pirmdienās, sākot no 28.01.2013., 18:30 – 20:30. Dalības maksa par visu kursu – 227 LVL. Pēc kursa beigšanas dalībnieki saņem sertifikātus. Nodarbības notiks FotoAkadēmijā, Dzirnavu ielā 20.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV