Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Trešais Latvijas Pikošanās čempionāts pulcē simtiem dalībnieku

EasyGet.lv, 21.01.2013. 12:50 | komentāri (1)

19. janvārī, spītējot aukstumam, trešais Latvijas Pikošanās čempionāts, ko ik gadu rīko Actimel, vienkopus pulcēja simtiem dalībnieku un skatītāju, informē Madara Zvejniece. Pasākuma dienā par godu čempionātam Rīgas dome prezentēja garāko (41m) un jaunāko Rīgas tramvaju, kas veica savu pirmo braucienu uz Mežaparku, kur norisinājās pikošanās sacensības.
Trešais Latvijas Pikošanās čempionāts pulcē simtiem dalībnieku

Galerijas:

"Priecājamies, ka simtiem Latvijas iedzīvotāju pulcējās vienkopus, lai svinētu vienu no ziemas pozitīvākajiem notikumiem, kas nu jau kļuvis par tradīciju, un piedalītos dažādās pikošanās disciplīnās. Latvijas Pikošanās čempionāta mērķis ir parādīt, ka par ziemu iespējams priecāties, un mums tas izdevās," stāsta Gunta Jurča, Actimel zīmola vadītāja Baltijas valstīs un viena no pasākuma iniciatorēm. Šogad dalībnieki sacentās individuāli un komandās tādās disciplīnās kā „Sniega piku biatlons", „Sniega kērlings" u.c.

Pasākuma vadītājs Lauris Reiniks čempionāta laikā uzsvēra, ka visi dalībnieki ir īsti varoņi, jo, neskatoties uz auksto laiku, turpinājuši uzturēt aktīvu dzīvesveidu kopā ar ģimenēm un draugiem. Pikošanās čempionāta laikā tika prezentēta sabiedrībā zināmā dziedātāja dziesmas "Skrienu, skrienu vēl" ziemas versija „Piko, piko vēl", kas papildināta ar īpašiem deju soļiem.

„Aktīvs dzīvesveids palīdz cilvēkiem saglabāt veselību, vairo enerģiju, tāpēc Rīgas dome atbalsta šāda veida pasākumus. Prieks, ka Mežaparks ir kļuvis par vietu, kur cilvēki var atpūsties un lietderīgi pavadīt laiku gan vasarā, gan ziemā," saka Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Foto: Trešais Latvijas Pikošanās čempionāts. Foto (c) Ilmārs Znotiņš

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV