Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

13. reizi pasaules labākie studenti sacentīsies Rīgā

EasyGet.lv, 28.01.2013. 13:06

Sākusies reģistrācija starptautiskajām biznesa sacensībām Peak Time, un bakalaura grāda studenti, kurus interesē bizness un ekonomika, tiek aicināti pieteikties sacensībām līdz 6. februārim, informē Arnis Puharts.

Katru gadu Rīgas Ekonomikas augstskolas studentu organizētajās biznesa sacensībās Peak Time tiek piesaistīts liels dalībnieku skaits. 2012.gadā aptuveni 1500 dalībnieku no 70 dažādām valstīm pieņēma izaicinājumu sacensties ar pasaules labākajiem studentiem. Katru gadu sacensībās piedalās arī vairāki studenti no Latvijas. Šī ir lieliska iespēja studentiem, uzņēmējiem un kompānijām dalīties ar pieredzi un jaunām idejām, tādejādi pietuvinot Peak Time sacensības tik tuvu biznesa videi cik vien ir iespējams.

Sacensības sastāv no vairākām daļām, sākot ar tiešsaistes biznesa simulāciju Cesim, kas pārbauda analītisko domāšanu, un beidzot ar dažādu gadījumu izpēti (case studies), kas gan parāda radošo domāšanu, gan pārbauda zināšanas un spēju pielietot tās. Vislabākie dalībnieki tiks uzaicināti piedalīties finālā, kas notiks no 2. līdz 5. maijam Rīgā. Fināls iekļaus ne tikai grūtākus uzdevumus, bet arī interesantas vieslekcijas un dažādus kultūras un izklaides pasākumus.

Kā iesaistīties Peak Time 2013? Sacensībām var pieteikties komandās, gan individuāli. Pirmajā gadījumā studentiem ir jāizveido komanda no četriem dalībniekiem un jāsacenšas ar citām komandām, bet, ja izvēlaties piedalīties individuāli, tad pirmajos posmos piedalīsieties viens, bet fināla laikā individuālie dalībnieki tiks sadalīti pa komandām, un jums būs iespēja iegūt pieredzi strādājot starptautiskā komandā.

Peak Time ir sevi pierādījis kā augstas kvalitātes, prestižs pasākums, kas tiek augstu vērtēts no visām iesaistītajām pusēm. Katru gadu organizatori sadarbojas ar dažādām organizācijām, kuras pārstāv dažādus sektorus, piemēram, Peak Time ilgtermiņa partneris- Civitta.

Peak Time ir viena no lielākajām un vecākajām studentu biznesa sacensībām pasaulē un tas dod iespēju studentiem paplašināt sakarus biznesa vidē, kā arī iegūt vērtīgu pieredzi un nenovērtējamas atmiņas.

Vairāk informācijas - www.peaktime.org

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV