Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Raidījumā „Zinātnes vārdā" viesosies politologs, LU docents Ivars Ījabs

EasyGet.lv, 29.01.2013. 11:58

Šodien, 29. janvārī, plkst. 18.00 Latvijas Universitātes (LU) radio NABA (93,1 FM) raidījumā „Zinātnes vārdā" viesosies politologs, LU Sociālo zinātņu fakultātes Politikas zinātnes nodaļas docents Ivars Ījabs, informē LU Preses centrs.
Raidījumā „Zinātnes vārdā" viesosies politologs, LU docents Ivars Ījabs

Ivars Ījabs pastāstīs par savām pētnieciskajām aktivitātēm, akadēmisko darbu Latvijas Universitātē, politikas zinātnes šī brīža aktualitātēm un izaicinājumiem, kā arī iepazīstinās ar savām tikko iznākušajām grāmatām - „Atgūtā demokrātija" un „Pilsoniskā sabiedrība. Epizodes politiskās domas vēsturē".

Raidījumu vadīs „Zinātnes vārdā" veidotāja Anna Platpīre un viņai radio NABA studijā šoreiz pievienosies raidījuma klausītāja Indra Mangule, sociālo zinātņu maģistre specialitātē „Demokrātija un demokratizācija" Londonas Universitātes koledžā (University College London).

Jautājumus studijas viesim sūtiet uz e-pastu: zinatnesvarda@radionaba.lv , vai uzdodiet pa tālr. studijā 67034455

Raidījums „Zinātnes vārdā" Radio NABA ēterā skan katru otro otrdienu un iepazīstina klausītājus ar Latvijas zinātnieku pētījumiem, eksperimentiem un jaunatklājumiem. Raidījumā tiek iztaujāti zinātnieki par viņu akadēmisko un praktisko ikdienu – lekciju sagatavošanu un pasniegšanu, studentu darbu vadīšanu, sadarbību ar valsts institūcijām vai privātajiem partneriem. „Zinātnes vārdā" ļauj uzzināt, ar ko nodarbojas dažādu nozaru Latvijas zinātnieki, mēģinot runāt par zinātnieku darbu, sasniegumiem un grūtībām visiem saprotamā un aizraujošā veidā.

Raidījuma arhīvs: http://www.mixcloud.com/tag/zinatnes-varda

Radio NABA: http://www.naba.lv.

Foto: Ivars Ījabs. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV