Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rīgā ierīkota jau sestā publiskā slidotava

EasyGet.lv, 30.01.2013. 16:22

Patlaban Rīgā ir nodrošināta iespēja slidot jau sešās publiskajās slidotavās, kuru darbību nodrošina Rīgas pašvaldība. Jau piecām esošajām slidotavām, kuras darbu uzsāka pērnā gada nogalē, piepulcējusies slidotava Ķengaragā, pie jaunatklātā stadiona Maskavas ielā 273, infomrē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Slidotavā Maskavas ielā 273 iespēja slidot ir katru dienu no plkst. 6.00 līdz plkst. 22.00. Pie slidotavas izveidota arī slēpošanas trase. Turklāt skolēniem, organizējot sporta stundu norisi minētajā stadionā, pieejams arī inventārs.

Kā jau ziņots, dabīgā ledus slidotavas šogad Rīgā darbojas: reģionālajā sporta centrā „Sarkandaugava" pie bērnu un jauniešu centra "Laimīte" (Sarkandaugavas iela 24), pie Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzijas (Saharova iela 24), pie Anniņmuižas vidusskolas (Kleistu iela 14), pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas (Parādes ielā 5c), kā arī Rīgas ziemas sporta un atpūtas parkā Uzvaras bulvārī 15. Rīgas ziemas sporta un aktīvās atpūtas parkā, kā katru gadu, ikvienam ir pieejama arī slēpošanas trase un inventāra nomas punkts. Slēpošanas trase un inventāra nomas punkts darbojas arī Reģionālajā sporta centrā „Sarkandaugava".

Informācija par Rīgas publiskajām slidotavām un to darba laiku atrodama interneta vietnē: www.sports.riga.lv sadaļā „Aktuāli".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV