Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Dalību RTU Karjeras dienā pieteikuši 67 uzņēmumi

EasyGet.lv, 13.02.2013. 11:33

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) 21. martā aicina uz jau desmito Karjeras dienu, kas ir lielākais universitāšu rīkotais profesionālās orientēšanas pasākums Latvijā, informē RTU Karjeras centra vadītāja Una Vorma. Tajā dalību un vēlmi klātienē uzrunāt studentus kā potenciālos darbiniekus apstiprinājuši jau 67 uzņēmumi.

Līdz 14. februārim uzņēmumiem vēl ir iespēja pieteikt dalību RTU Karjeras dienā, kas sniedz iespēju darba devējiem informēt studentus un citus interesentus par savu uzņēmumu, izvietot informāciju RTU Karjeras dienas katalogā, ko saņems ikviens pasākuma apmeklētājs bez maksas, kā arī papildus iespēja sniegt prezentācijas.

RTU Karjeras diena notiks 21. martā BT1 Starptautiskajā izstāžu centrā, Rīgā, Ķīpsalas ielā 8. E-pasta adrese pieteikumiem: karjera@rtu.lv

Pasākumā norisināsies paneļdiskusija «Starpdisciplināras izglītības nozīme konkurētspējīgu speciālistu sagatavošanā», kurā piedalīsies pārstāvji no RTU, Izglītības un zinātnes ministrijas, uzņēmumiem, studenti, kā arī eksperti ar starptautisku pieredzi.

Studentiem būs iespēja pasākuma vietā apmeklēt seminārus par sagatavošanās procesu pirms darba vietas meklēšanas, un mācībspēki tiks informēti par karjeras atbalstu studentiem mācību procesa gaitā.

Ar izstādes dalībniekiem un pasākuma programmu iespējams iepazīties RTU Karjeras dienas mājas lapā: www.rtu.lv/karjerasdiena.

RTU Karjeras dienu atbalsta «Lattelecom», «AS Latvenergo», «C.T.Co», «Atea Global Services» un «Re&Re». Informatīvais atbalsts: CV-Online, Prakse.lv, «CVO recruitment» un E-darbs.lv. Pasākumu organizē RTU Karjeras centrs, Studentu parlaments un Attīstības fonds.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV