Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Atklāj dažādu profesiju aizkulises

EasyGet.lv, 01.03.2013. 09:24

No 28. februāra līdz 3. martam Ķīpsalas izstāžu zālē iespējams sastapt vairāk nekā 500 profesionālās izglītības pedagogu un audzēkņu, kas piedalās dažādos nozares pasākumos un izpilda spilgtus paraugdemonstrējumus, informē Valsts izglītības satura centra pārstāve Elīna Kokina.
Atklāj dažādu profesiju aizkulises

Galerijas:

Pedagogi pilnveido savas kompetences praktiskās darbības semināros un tiekas ar labākajiem nozares uzņēmumiem. Tajā pašā laikā jaunieši demonstrē savu sagatavotību konkursā „Jaunais profesionālis”. Pasākumā uzsvars likts uz pedagogu un audzēkņu savstarpējo mijiedarbību profesionālās meistarības konkursu norises laikā. Nozaru paraugdemonstrējumi notiks līdz pat svētdienai.

Uz izstādi aicināti visi, kas interesējas par izglītības iespējām Latvijā. Lai gan paraugdemonstrējumi notiek specifiskās nozarēs, profesionālo skolu pedagogi sola, ka pasākumi būs saistoši ikvienam izstādes „Skola 2013” apmeklētājam.

Pedagogu profesionālās pilnveides pasākumus piedāvā Valsts izglītības satura centrs (VISC), īstenojot ESF projektu „Profesionālo mācību priekšmetu pedagogu un prakses vadītāju teorētisko zināšanu un praktisko kompetenču paaugstināšana”.  

Foto: Izstāde "Skola 2013". Foto (c) Ilmārs Znotiņš

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV