Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

8. marta svinības Rīgas Centrāltirgū

EasyGet.lv, 07.03.2013. 11:28

8. martā, Starptautiskajā Sieviešu dienā,Centrāltirgus sagatavojis īpašu sveicienu tirgus pircējām, pārdevējām un viņu tuviniekiem, dāvinot pavasarīgu svētku koncertu jauno un talantīgo Latvijas dziedātāju izpildījumā.
8. marta svinības Rīgas Centrāltirgū

„Līdz ar 8. martu un Sieviešu dienu, Centrāltirgū sākas jauna ziedu tirdzniecības sezona, padarot mūsu ikdienu krāsaināku un skaistāku. Dienā, kad visā pasaulē svin Sieviešu dienu, ikvienai daiļā dzimuma pārstāvei novēlam ļauties apsveikumiem un pārsteigumiem,” stāsta RPAS „Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs.

No plkst. 11.00 Nēģu ielas laukumā skanēs svētku koncerts, kurā uzstāsies Ivo Grīsniņš–Grīslis ar grupu, kā arī atpazīstamākie O’Kartes skatuves dalībnieki. Jānis Buķelis izpildīs īpaši enerģiskas un pacilājošas melodijas rokmūzikas ritmos, savukārt labākās romantiskās dziesmas ikvienai klausītājai veltīs Mārtiņš Ruskis un Kristaps Pujāts. 8. marta koncertu vadīs apburošā Jogita Pūpola un atraktīvais pasākumu vadītājs Kašers.

Īpašs pārsteigums ikvienai rīdziniecei un pilsētas viešņai sagatavots plkst. 13.00, kad koncerta klausītājiem kopā ar dziedātājiem būs iespēja vienoties kopīgā akcijā un nosūtīt gaisīgu pavasara sveicienu citiem svētku svinētājiem.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV