Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Komentāri rakstam: Administratīvā komisija izvērtēs žurnālistam piespriesto naudas sodu par mēģinājumu deklarēties Vīķes-Freibergas dzīvoklī

jaunākie lejā

Juusi Pekonens 25.02.2008. 11:40

"Mediju eksperte Rožukalna norādīja, ka žurnālistiskais eksperiments visbiežāk tiek izmantots tad, ja nav iespējams iegūt patiesu informāciju ar citām metodēm".

LAIKAM ŽURNĀLISTIEM BEIDZOT LAIKS BŪTU SAPRAST, KA VIŅI VAR NODSAUKT SAVAS DARBĪBAS DA JEBKĀ, LAI BTĀS ATTAISNOTU, BET ARĪ TĀ SAUKTIE "EKSPERIMENTI" NEDRĪKST SATURĒT KĀDU NODARĪJUMU.
JA TOMĒR PERSONA NOLEMJ EKSPERIMENTĒT UN PĀRKĀPT LIKUMU, TAD TAI IR PAR TO JĀNES ATBILDĪBA.
VAI NEBŪTU BRĪNIŠĶĪGI, JA, PIEMĒRAM, PERSONA VARĒTU IZBĒGT NO ATBILDĪBAS, JA AIZBILDINĀS AR EKSPERIMENTU? TĀTAD VAR DARĪT DA JEBKO: PĀRKĀPT CITU PERONU PRIVĀTO DZĪVI, IZDARĪT ADMINISTRATĪVOS PĀRKĀPUMUS VAI NOZIEDZĪGUS NODARĪJUMUS!
IEDOMĀSIMIES SITUĀCIJU- KĀDS VAIRĀKKĀRTĪGI TIESĀTS RECIDĪVISTS IZDARA NESKAITĀMAS ZĀDZĪBAS, BET VIŅU NEVAR PIE ATBILDĪBAS SAUKT, JO REDZIET, VIŅŠ IR IZDARĪJIS TIKAI REKSPERIMENTUS - ATKLĀJIS CIK NEPILNĪGI TIEK APSARGĀTA VALSTS, PAŠVALDĪBAS VAI PERSONĪGĀ MANTA!

VAI NAV JAUKI?
VAI, CIENĪJAMĀ ROŽUKALNA, TĀ NAV VISTĪRĀKĀ DEMAGOĢIJA?
NE KAUNA, NE GODA. UN PRET KO VĒRSĀS! PRET VIENU NO LATVIJAS CIENĪJAMĀKIEM CILVĒKIEM!
Par tādiem jokiem adekvāts sods būtu aizliegums uz mūžu nodarboties ar jebkāda veida žurnālistiku.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV