Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Līdz „Zemes stundai” vēl 10 dienas

easyget.lv, 13.03.2013. 12:44

Tuvojoties „Zemes stundai”, Pasaules Dabas Fonds aicina ne tikai piedalīties un atzīmēt šo grandiozo, pasaules mēroga, cilvēkus vienojošo notikumu ar simbolisku apgaismojuma izslēgšanu stundas garumā, bet rīkoties un dzīvot videi draudzīgāk arī ikdienā.
Līdz „Zemes stundai” vēl 10 dienas

Akcija „Zemes stunda” ir Pasaules Dabas Fonda organizēts simbolisks notikums, kas aizsākās Sidnejā, Austrālijā 2007.gadā, un šogad tā jau septīto reizi vienos cilvēkus visā pasaulē. Notikumā aicināts piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs, 23. martā izslēdzot apgaismojumu no plkst. 20.30 līdz 21.30. 

„Zemes stundai” veltīti pasākumi iecerēti gan pilsētās, gan novados, gan pašvaldībās, restorānos, kafejnīcas un citās ļaužu pulcēšanās vietās. Informāciju par tiem tiks publicēta vienkopus Pasaules Dabas Fonda mājas lapā.
Kaņepes Kultūras centrā notiks „Zemes stundai” veltīts pasākums, kas sāksies jau plkst. 19.00. Visa vakara garumā būs dažādas aktivitātes, apmeklētāji tiks cienāti ar zupu, kas tapusi turpat uz vietas ugunskurā profesionāla pavāra pavadībā. Būs vides filmu demonstrācijas, kā arī akustisks koncerts.

Pasaules Dabas Fonds aicina piedalīties arī „Zemes stundas” konkursā, iesūtot fotogrāfiju ar objektu, kuram būtu jānodzēš apgaismojums šīs stundas laikā. Labākās fotogrāfijas autoram būs iespēja pašam nodzēst apgaismojumu kādam no Rīgas lielajiem apgaismes objektiem. www.draugiem.lv/zemesstunda

Akcijā aicināti piedalīties draugi, radi, kolēģi, kaimiņi, informējot vienam otru – mutiski, rakstiski, video veidā vai izveidojot „Zemes stundas” plakātus.

Seko „Zemes stundas” jaunumiem sociālajos tīklos www.draugiem.lv/zemesstunda un www.facebook.com/zemesstunda, kā arī jaunumiem Pasaules Dabas Fonda mājas lapā www.pdf.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV