Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

RTU Karjeras diena notiks jau desmito reizi

EasyGet.lv, 19.03.2013. 12:22

Ceturtdien, 21. martā Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) jau desmito reizi rīko Karjeras dienu, kas solās būt lielākais līdz šim organizētais profesionālās orientācijas pasākums Latvijā.

Dalību Karjeras dienās un vēlmi klātienē uzrunāt studentus kā potenciālos darbiniekus apstiprinājis jau 81 uzņēmums. Karjeras dienas laikā norisināsies arī paneļdiskusija par starpdisciplināro izglītību, kurā piedalīsies RTU, Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM), biznesa vides un studentu pārstāvji, informē RTU Karjeras centra vadītāja Una Vorma.

RTU Karjeras diena notiks 21. martā no plkst. 10 līdz 16 BT1 Starptautiskajā izstāžu centrā, Rīgā, Ķīpsalas ielā 8. Studentiem visas dienas garumā būs iespēja pasākuma vietā apmeklēt uzņēmumu stendus, kā arī seminārus par sagatavošanās procesu pirms darbavietas meklēšanas, un mācībspēki tiks informēti par karjeras atbalstu studentiem mācību procesa gaitā.

Paneļdiskusijā «Starpdisciplināras izglītības nozīme konkurētspējīgu speciālistu sagatavošanā» plkst. 14 piedalīsies RTU mācību prorektors Uldis Sukovskis, IZM valsts sekretāre Sanda Lapiņa, uzņēmuma «Exigen Services» valdes priekšsēdētājs Ivars Puksts, Rīgas Biznesa skolas bakalaura programmas direktors Claudio Rivera, kā arī RTU Studentu parlamenta prezidents Juris Iljins. Diskusiju vadīs žurnālists Ansis Bogustovs.

Ar izstādes dalībniekiem un pasākuma programmu iespējams iepazīties RTU Karjeras dienas mājaslapā: www.rtu.lv/karjerasdiena.
RTU Karjeras dienu atbalsta «Lattelecom», AS « Latvenergo», «C.T.Co», «Atea Global Services» un «Re&Re». Informatīvais atbalsts: CV-Online, Prakse.lv, «CVO recruitment» un E-darbs.lv. Pasākumu organizē RTU Karjeras centrs, Studentu parlaments un Attīstības fonds.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV