Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Turībā notiek pirmā Atvērto durvju diena

easyget.lv, 21.03.2013. 09:39

Šodien, 21. martā, plkst. 18.00 Biznesa augstskola Turība aicina uz šī gada pirmo Atvērto durvju dienu.

Ikvienam interesentam būs iespējams tikties ar jau esošajiem studentiem, pasniedzējiem, fakultāšu dekāniem, lai uzdotu jautājums par studiju procesu, kā arī studentu dzīvi šajā augstskolā. Tāpat arī tiks piedāvāta iespēja iejusties studenta dzīvē, apskatot lekciju auditorijas, paplašināto un modernizēto Biznesa inkubatoru, sporta zāli, TV studiju, bibliotēku, studentu viesnīcu, kafejnīcas, Studējošo pašpārvaldes biroju.

Pirmā Atvērto durvju diena sakrīt ar datumu, kad aprit mēnesis kopš Turības jaunās vizuālās identitātes pieteikuma. Turība ir augstskola, kas ne tikai mainījusies un augusi līdz ar laiku, bet ir spējusi tirgum piedāvāt efektīvus izglītības risinājumus. Šīs izmaiņas iestrādātas augstskolas jaunajā zīmolā.

Interesentus Turībā gaidīs katru mēnesi, no marta līdz augustam. Precīza informācija par atvērto durvju dienām un plkst. laikiem atrodama augstskolas mājas lapā www.turiba.lv.

Turība dibināta 1993. gadā un ir viena no Latvijas pirmajām un lielākajām privātajām augstskolām mūsu valstī, kas šogad atzīmē savas pastāvēšanas divdesmitgadi. Augstskolā ir mūsdienīgas mācību telpas, moderna bibliotēka, studentu pilsētiņa – viesnīca un sporta zāle. Augstskolai ir četras filiāles - Liepājā, Cēsīs, Talsos un Jēkabpilī. Ārvalstu studentu skaits šogad sasniedzis 7% no kopējā studējošo skaita augstskolā. Turība ir pirmā augstskola Baltijā un Skandināvijas valstīs, kas saņēmusi Pasaules tūrisma organizācijas akreditāciju un starptautiski atzītu ekspertu novērtējumu - WTO TedQual sertifikātu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV