Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

SSE Riga aicina uz Atvērto durvju dienu

Easyget.lv, 22.03.2013. 10:32

Rīgas Ekonomikas augstskola – Stockholm School of Economics in Riga (SSE Riga) aicina uz Atvērto durvju dienu piektdien, 22. martā, sākot no plkst. 14:00. Atvērto durvju dienā būs iespējams uzzināt par iestājeksāmenu procesu augstskolā, kā arī tikties ar studentiem un administrācijas darbiniekiem. Augstskolas mājas lapā tiks nodrošināta tiešraide.

SSE Riga piedāvā studēt bakalaura studiju programmā "Ekonomika un uzņēmējdarbība", programma tiek apgūta 3 intensīvos studiju gados. SSE Riga ir augsts ārzemju lektoru īpatsvars un studijas notiek angļu valodā. Katru gadu bakalaura programmā tiek uzņemti 125 studenti. 2012./2013. akadēmiskajā gadā augstskolā tika uzņemti studenti no astoņām valstīm - 61% studenti ir no Latvijas, savukārt 39% no ārvalstīm.

Studiju pēdējā gadā ir iespējams specializēties ekonomikā, finansēs, mārketingā vai uzņēmējdarbībā. Populārākās industrijas, kur strādā SSE Riga absolventi, ir: audits/konsultācijas, vairumtirdzniecība/mazumtirdzniecība, bankas/finanses, marketings/reklāma. Absolventu vidū ir arī daudzi veiksmīgi privātā biznesa piemēri.

Bez valsts galvotā studiju kredīta, studentiem ir pieejams arī cita veida finansiāls atbalsts, piemēram, pirmā kursa studentiem ir iespējams saņemt SSE Riga absolventu stipendiju, kas sedz pirmā studiju gada studiju maksu pilnā vai daļējā apmērā. Ir pieejams arī SSE Riga galvots studiju kredīts ar izdevīgiem nosacījumiem.

Prestižā biznesa laikraksta Financial Times 2012.gada Eiropas Biznesa skolu reitingā SSE Riga ierindota pirmajā vietā Baltijas reģionā.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš 2013./2014. akadēmiskajam gadam ir 8.aprīlis.

Tiešraide no SSE Riga Atvērto durvju dienas: http://www.sseriga.edu/22march

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV