Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Lieldienas Cēsīs iešūpos „Lieldienu lustes”

Easyget.lv, 25.03.2013. 14:24

Lieldienās, 31. martā, plkst. 14:00 Cēsīs, Pils laukumā, notiks „Lieldienu lustes”. Pasākumā ikvienam, gan lielam, gan mazam, būs iespēja svinēt pavasara atnākšanu, izšūpoties, startēt olu rallijā, krāsot un zīmēt olu darbnīcās, sapost olu vīru, piedalīties olu modes skatē, uzspēlēt milžu spēles un piedalīties citās atrakcijās, kā arī nofotografēties Lieldienu foto stūrītī.
Lieldienas Cēsīs iešūpos „Lieldienu lustes”

Lai radītu Lieldienu noskaņojumu ikvienam, pasākuma organizatori būs parūpējušies par mūziku, siltu tēju, atraktīvu pasākuma vadītāju un rotaļām, Lieldienu blēņām, dziesmu dziedāšanu, mīklu minēšanu un citām aktivitātēm.

Rezultatīvākie dalībnieki katrā atrakcijā saņems pārsteiguma balvas. Pasākums ir bezmaksas visai ģimenei.

Pasākumu organizē Kristīne Zaķe un Linda Sīlīte ar mērķi radīt piederības sajūtu teritorijai un vairot iedzīvotāju sociālo aktivitāti. Pasākuma organizētājas: „Cēsis ir mūsu pilsēta, kur ikviens iedzīvotājs un viesis var sajust vēstures, kultūras un mūsdienu pieskārienu ikvienā šeit rīkotajā pasākumā.”

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV