Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Notiks 18. LSA kongress

Easyget.lv, 25.03.2013. 15:41

30. martā Biznesa augstskolā Turība notiks 18. Latvijas Studentu apvienības (LSA) Kongress, kad notiks apvienības Prezidenta vēlēšanas, kā arī tiks apstiprināts organizācijas budžets un nākamā darbības gada vadlīniju projekts, informē LSA pārstāve Sintija Segleniece. Kongresā tiks veiktas izmaiņas arī organizācijas Statūtos.

Savu kandidatūru LSA Prezidenta amatam ir izvirzījuši trīs kandidāti: pašreizēja apvienības Finanšu virziena vadītāja Undija Ancēna, ilggadējs LSA aktīvists Kristaps Laucis un Mikus Dubickis, kurš LSA valdē darbojas jau otro gadu. 

Kongresā piedalīsies vairāk nekā 200 studējošo pašpārvalžu pārstāvji no visām Latvijas augstākās izglītības institūcijām, kas ir LSA biedri.

Lai ikviens interesants pirms Kongresa iepazītu visu LSA Prezidenta amata kandidātu redzējumu un nākotnes plānus, 27. martā no plkst. 16.00 līdz 18.00 Biznesa augstskolā Turība notiks debates, kurās aicināts piedalīties ikviens interesents. Debates būs iespējams vērot tiešraidē un pēcāk noskatīties arī ierakstā.

Kongress ir Latvijas Studentu apvienības augstākā lēmējinstitūcija, kas sanāk reizi gadā, lai ievēlētu apvienības Prezidentu, aptirpinātu organizācijas budžetu un vadlīnijas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV