Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šonedēļ notiks Atvērto durvju diena Turībā

Easyget.lv, 15.04.2013. 09:41

Trešdien, 17. aprīlī, plkst. 18.00 Biznesa augstskola Turība  aicina uz šī gada otro Atvērto durvju dienu, informē augstskolas pārstāve Dace Kristiāna Ūdre.
Šonedēļ notiks Atvērto durvju diena Turībā

Atvērto durvju dienā ikvienam interesentam būs iespējams tikties ar jau esošajiem studentiem, pasniedzējiem, fakultāšu dekāniem, lai uzdotu jautājums par studiju procesu, kā arī studentu dzīvi šajā augstskolā. Tāpat arī tiks piedāvāta iespēja iejusties studenta dzīvē, apskatot lekciju auditorijas, paplašināto un modernizēto Biznesa inkubatoru, sporta zāli, TV studiju, bibliotēku, studentu viesnīcu, kafejnīcas, Studējošo pašpārvaldes biroju.

Interesentus Turībā gaida katru mēnesi, no marta līdz augustam. Precīza informācija par atvērto durvju dienām un plkst. laikiem atrodama augstskolas mājas lapā www.turiba.lv.

Turība dibināta 1993. gadā un ir viena no Latvijas pirmajām un lielākajām privātajām augstskolām mūsu valstī, kas šogad atzīmē savas pastāvēšanas divdesmitgadi. Augstskolā ir mūsdienīgas mācību telpas, moderna bibliotēka, biznesa inkubators, studentu pilsētiņa – viesnīca un sporta zāle. Augstskolai ir četras filiāles - Liepājā, Cēsīs, Talsos un Jēkabpilī. Ārvalstu studentu skaits šajā mācību gadā sasniedzis 7% no kopējā studējošo skaita augstskolā. Turība ir pirmā augstskola Baltijā un Skandināvijas valstīs, kas saņēmusi Pasaules tūrisma organizācijas akreditāciju un starptautiski atzītu ekspertu novērtējumu - WTO TedQual sertifikātu.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV