Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Ziedoņdārza svētki atklās Rīgas brīvdabas festivālu sezonu

Easyget.lv, 10.05.2013. 10:38

16. maijā no plkst. 14:00 Ziedoņdārzā norisināsies Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžas studentu un pasniedzēju kopīgi veidotais festivāls Ziedoņdārza svētki, kas Rīgas iedzīvotājus un viesus priecēs jau piekto gadu un atklās Rīgas brīvdabas festivālu sezonu.
Ziedoņdārza svētki atklās Rīgas brīvdabas festivālu sezonu

Šogad Ziedoņdārza svētku tēma ir „Pilsētas instinkti”, kas iezīmē radošumu kā pilsētnieka un pilsētvides attīstības svarīgu resursu. Aicinot Rīgas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem atklāt pilsētas instinktus sevī, tiks īstenots solis tuvāk radošākai sabiedrībai un pilsētvidei, informē projekta pārstāve Liene Bērziņa.

Uz Ziedoņdārza skatuves kāps tādas jau atzinību guvušas grupas kā „The Velvet Supernova”, „Pyro trees”, „Neon Saturdays”, „Gapoljeri”. Elektroniskās mūzikas teltī varēs baudīt dažādu DJ uzstāšanos.

Ziedoņdārza svētku apmeklētājiem tiks piedāvātas dažāda satura un rakstura aktivitātes, lai ikviens svētku dalībnieks varētu atrast sev interesējošu nodarbi. Radošajiem - auduma apdrukas darbnīca, „Cinnabon” kēksiņu darbnīca, upcycled tērpu radīšana un modes skate. Aktīvajiem - zumba deju meistarklases, inline, skeitborda un bmx paraugdemonstrējumi. Izzināt gribošajiem - studentu pētniecisko darbu konference, studentu īsfilmas un foto izstāde. Mazākajiem svētku apmeklētājiem bērnu laukumā norisināsies radošas aktivitātes un spēles.

Ziedoņdārza svētkos ieeja bez maksas.

Vairāk informācijas:
www.ziedondarzasvetki.lv
twitter.com/ziedondarzs
facebook.com/ziedondarzs
draugiem.lv/pilsetasinstinkti

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV