Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

6.tramvaja maršruts pagarināts līdz Ausekļa ielai

Easyget.lv, 15.05.2013. 14:56

No ceturtdienas, 16.maija, 6.tramvaja galapunkts, kas atrodas Radio ielā, tiek pārcelts uz Ausekļa ielu, tādējādi 6.tramvaja maršruts ir pagarināts un turpmāk tramvajs kursēs līdz pat Pasažieru ostai.

Kustības intensitāte 6.tramvaju maršrutā nemainīsies, taču mainīsies kustību saraksts, kas tiks izvietots gan pieturvietās, gan arī interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, informē "Rīgas satiksme".

Turpmāk 6.maršruta tramvaji no galapunkta "45.vidusskola" kursēs pa Ropažu ielu, Brīvības gatvi, K.Barona ielu, Aspazijas bulvāri, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāri, Kronvalda bulvāri līdz galapunktam "Ausekļa iela".

No galapunkta "Ausekļa iela" 6.maršruta tramvaji kursēs pa Kronvalda bulvāri, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāri, Aspazijas bulvāri, K.Barona ielu, Brīvības gatvi, Ropažu ielu līdz galapunktam "45.vidusskola".

Tādējādi zemās grīdas tramvaji kursēs gar Vecrīgu, Operu, Nacionālo teātri, un tuvākajā nākotnē savienos Juglu ar vēsturisko Rīgas centru un Jūgendstila rajonu.

Saistībā ar veiktām izmaiņām 6.maršruta tramvaji turpmāk nepieturēs pieturvietā "Stacijas laukums", tuvāka pieturvieta virzienā uz galapunktu "45.vidusskola" ir "Nacionālā opera", savukārt virzienā uz galapunktu «Ausekļa iela» tuvāka pieturvieta ir "Aspazijas bulvāris".

Pabeidzot rekonstrukcijas darbus un atjaunojot 6.tramvaja maršrutu pilnā apjomā, tās kopgarums būs 22,118 km, apkalpojot pasažierus 46 pieturvietās. 6.tramvaja maršruts ir noslogotākais Rīgā, kurā vidēji mēnesī tiek pārvadāti vairāk nekā 700 tūkstoši pasažieru.

Plašāku informāciju par "Rīgas satiksmes" piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos "twitter", "facebook", "draugiem.lv" vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV