Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Velosvētkos “Garkalne ripo” varēs iepazīt velobūves pamatus un izmēģināt elektrovelosipēdu

Easyget.lv, 16.05.2013. 15:57

Piektdien, 24 . maijā, notiks Garkalnes novada velosvētki “Garkalne ripo”.
Velosvētkos “Garkalne ripo” varēs iepazīt velobūves pamatus un izmēģināt elektrovelosipēdu

Pagājušogad atklātais Garkalnes veloceliņš Berģi – Upesciems – Langstiņi šogad rosināsjis rīkot svētkus velomīļotājiem un tiem, kuri par tādiem gatavojas kļūt, tādējādi piesaistot plašāku uzmanību Garkalnes novadam, jaunajam veloceliņam un velosipēdam kā ekonomiskam un ekoloģiskam transporta līdzeklim, informē svētku organizatoru pārstāvis Ģirts Rozentāls.

Velo entuziasti aicināti pulcēties 24. maijā plkst . 17:00 Berģos pie veikala “Depo”, kur sāksies kopīgs brauciens caur Upesciemu un Langstiņiem. Publiskajā peldvietā pie Langstiņu ezera notiks svētku norise.

Apmeklētājus priecēs džezbends “Bunch of Gentlemen”, velotriāla šovs un ērmriteņi, bet aktīvākajiem ļaudīm būs iespējas pieredzējušu mehāniķu vadībā iepazīt velobūves pamatus, piedalīties jautrības sacīkstēs, izmest loku ar 21.gs. brīnumu – elektrovelosipēdu, apgūt prasmes sava velosipēda izdaiļošanā, uzzināt vairāk par alternatīvo velotūrismu un daudz ko citu.

Svētku viesi tiek aicināti ierasties interesantos un satriecošos tērpos un galvassegās, jo labākā velotērpa īpašnieks saņems balvu. Balvas pienāksies arī interesantākā baika saimniekam un labākajai veloģimenei.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV