Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LatviaBeerfest ieskandēs Vērmaņdārza vasaru

Easyget.lv, 20.05.2013. 12:11

No 24. līdz 26.maijam Vērmanes dārzā gaidāma plaša atpūtas, kultūras un sporta programma starptautiskā alus festivāla LatviaBeerfest ietvaros. Komandu spēles, rekordu uzstādīšanas sacensības, konkursi, populāru mūziķu uzstāšanās trīs dienu garumā uz trim skatuvēm ikviena gaumei un noskaņojumam.
LatviaBeerfest ieskandēs Vērmaņdārza vasaru

Nedēļas nogalē Rīgas Vērmaņdārzā sportiskas, jautras un muzikālas vasaras ieskandināšanu atraktīvā pasākuma vadītāja Armanda Simsona vadībā varēs baudīt kā rīdzinieki, tā tuvāki un tālāki viesi. 

Kā uzsver starptautiskā alus festivāla „LatviaBeerfest 2013” izklaidējošās daļas producents Aigars Dinsbergs, „tie būs svētki ikvienam. Esam parūpējušies, lai Vērmanes dārzā labi justos jebkura temperamenta, gaumes un vecuma apmeklētājs. Latviabeerfest redzu kā svētkus, kurā, apvienojot spēku, atraktivitāti, inteliģenci un tautas humoru, pulcējas ikviens ģimenes loceklis un katrs tajā atrod sev tīkamāko nodarbi un atpūtas iespēju”, turpina producents.

Lai arī festivāla oficiālā atklāšana notiks piektdien plkst. 16 un to ieskandēs atraktīvās kurzemnieces Suitu sievas, festivāla viesi parkā varēs ierasties jau no plkst.11 rītā. Populārās un džeza mūzikas mīļotājus priecēs apvienība „Bunch of Gentlemen”, rokgrupas „Colt”, „Bloody Heels”, „Apple machine” un citas. Plkst. 21 ar koncertprogrammu uz Lielās skatuves uzstāsies brāļi Auzāni un Slavenais Jersikas orķestris.

Piesātināto sestdienas programmu jau no plkst. 10 ieskandinās radošo bērnu un jauniešu studija „Zvaigžņu sala”, temperamentīgā muzikālā apvienība „Čigānzēni”, uzstāsies kantrimūzikas grupa „Klaidonis”, atraktīvais akordeona virtuozs Sergejs Ivanovs, kā arī jauniešu mūziķu grupas „The Twins Peek, „Neon Saturdays”, „2tie” un daudzi citi. Dienu noslēgs grupas „PeR” (no pl. 21:00) un „Bermudu divstūris” (no pl. 22:00)

Arī svētdienas programma būs gana blīva. Rīta cēliens tiks atvēlēts bērnu muzikālām rotaļprogrammām, no plkst. 14 uzstāsies grupa „Triānas parks”, savukārt vēlāk būs skatāms komiķes Jolandas Suvorovas humoršovs, kabarē apvienība „Gapoljeri”, grupa „Useful” un daudzi citi mākslinieki un mūziķu apvienības. Festivāls noslēgsies ar leģendārās grupas „Pērkons” uzstāšanos, kas Vērmanes dārzā koncertēs Latvijas koncerttūres „Sapumpurots zars” ietvaros.

Katru festivāla dienu notiks spēka, veiklības, prāta un atjautības sacensības visai ģimenei, atrakcijas, komandu spēles, stafetes, dažādu rekordu uzstādīšana, virves vilkšanas sacensības starp alus darītavu faniem, titulu "Spēcīgākais krampis", "Skaļākā rīkle", "Mis Latviabeerfest 2013" noteikšana, "Dullā desmitnieka", spēkavīru un Bučošanās sacensības. 

Ieejas maksa Ls 1. Bērni līdz 6 gadiem ar vienu no pavadošajiem pieaugušajiem līdz plkst.15:00 katru dienu parka teritorijā tiek ielaisti bez maksas. Vairāk informācijas: http://www.latviabeerfest.lv/lv/

Latviabeerfest 2013 rīko pērn dibinātā biedrība Alus brālība. Tā tika radīta ar mērķi - atjaunot senās alus tradīcijas, izglītot un apvienot alus kultūras entuziastus.

Foto: Triānas parks. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV