Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Liepājā bērni dziedās kopā ar Māru Upmani-Holšteinu

Easyget.lv, 24.05.2013. 14:22

Ģimeņu svētku „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta” ietvaros 31. maijā pulksten 16:00 Liepājā, Rožu laukumā norisināsies vokālo ansambļu dziesmu virpulis „Saule sēja sidrabiņu”. Vokālie ansambļi no Cēsīm, Kuldīgas, Rucavas, Vaiņodes, Nīcas, Grobiņas un Liepājas muzicēs kopā ar dziedātāju Māru Upmani-Holšteinu no grupas Astro’n’out.
Liepājā bērni dziedās kopā ar Māru Upmani-Holšteinu

Otro gadu ģimeņu svētki „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta” tiek atklāti ar bērnu un jauniešu vokālo ansambļu koncertu Rožu laukumā, Liepājā. Sniedzot līdzcilvēkiem mīlestību, prieku un smaidu, koncertā uzstāsies Nīcas vidusskolas 7. klases ansamblis ‘’Trio’’ (vadītāja Līga Amerika Ansiņa-), Rucavas pamatskolas vokālais duets (vadītāja Liene Breča), Katoļu pamatskolas vokālais ansamblis ‘’Tikai tā” (vadītāja Anda Karule), vokālais ansamblis „Liepājas dzintariņi” - (vadītāja Ilze Franko un Renārs Juzups), Grobiņas pamatskolas 5.-9. klašu vokālais ansamblis „Con brio” (vadītāja Anita Elere), Liepājas Ezerkrasta sākumskolas ansamblis „Akmentiņi” (vadītāja Selga Puķīte), Liepājas 8. vidusskolas vokālais ansamblis „Dziesmiņa” (vadītāja Ilze Āboliņa), Cēsu 1. pamatskolas meiteņu vokālais ansamblis (vadītāja Ilga Škendere), Liepājas BJC vokālais ansamblis „Odziņa” (vadītāja Gunita Riežniece), Vaiņodes mūzikas skolas 6.-7. klašu ansamblis (vadītāja Gunita Riežniece), Kuldīgas grupa „ Karameles” (vadītāja Agnese Čīče), vokālais ansamblis „ Gaismiņa” (vadītāja Dzintra Orba un Ieva Dreimane, Vaiņodes 8. klases vokālais ansamblis (vadītāja Baiba Leite).

Kopā ar Māru Upmani-Holšteinu bērni un jaunieši dziedās dziesmu „Saule sēja sudrabiņu”. Katrs ansamblis ir uzrakstījis savu lūgšanu, savas labās domas, kas tiks piesietas pie balona un aizsūtītas visai pasaulei. Brīdī, kad baloni tiks palaisti gaisā, Māra dziedās spēka dziesmu. Savukārt noslēgumā Māra Upmane-Holšteina kopā ar bērniem izpildīs dziesmu „Tici sev”. Dziesmu virpuli kuplinās mūziķi Normunds Kalniņš un Māris Kupčs.

Kā jau iepriekš vēstīts piekto gadu no 31. maija līdz 2.jūnijam Liepājā notiks svētki visai ģimenei „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta”. Bērni un viņu vecāki varēs piedalīties radošajās darbnīcās, apskatīt izstādes, sadziedāties ar lielo kori, sadejoties lielajā dejā, iet rotaļās un izpriecāties atrakcijās. Aktivitātes notiks gan Liepājas Rožu laukumā un Liepājas Muzejā, gan Jūrmalas parkā trīs dienu garumā bez maksas.

Informācija par visām svētku aktivitātēm atrodama interneta mājas lapā: http://www.liepajaskultura.lv/lv/lielmutis-fricis-un-lielmute-marta-2013

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV