Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Lielmutis Fricis un Lielmute Marta sadziedāsies ar Lauri Reiniku

Easyget.lv, 27.05.2013. 11:42

2. jūnijā pulksten 16:00 Jūrmalas parkā pie bērnu laukuma ģimeņu svētku „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta” noslēgumā jau piekto gadu notiks Liepājas un Liepājas apkārtnes apvienotā kora sadziedāšanās koncerts. Īpašais viesis šogad ir Lauris Reiniks, kurš savas dziesmas izpildīs kopā ar 200 bērniem un jauniešiem, informē LPPI „Kultūras pārvalde” attīstības projektu vadītāja Krista Kalnarāja.
Lielmutis Fricis un Lielmute Marta sadziedāsies ar Lauri Reiniku

Sadziedāšanās koncertā pirmā uz skatuves kāps solistu konkursa „Junioru balsis” 1. vietas ieguvēja jaunāko dalībnieku grupā Anastasija Džorajeva un Grand prix ieguvēja Jūlija Ivanova.

Kopā ar Lauri Reiniku dziesmas izpildīs Liepājas Raiņa 6. vidusskolas 10. klases skolniece Dana Liniņa un 200 koristi no Liepājas un Liepājas apkārtnes. Lielajā kopkorī sadziedāsies Rucavas pamatskolas koristi, Liepājas Centra sākumskolas 5.-6.klašu meiteņu koris, Nīcas vidusskolas 5.-9.klašu koris, Liepājas BJC kora studija, Ezerkrasta sākumskolas zēnu un meiteņu koris, Liepājas Raiņa 6.vidusskolas 5.-9.klašu koris, Liepājas Raiņa 6.vidusskolas jauktais koris, Liepājas BJC koris "Reverberācija", Liepājas BJC jauniešu koris „Liedags”.

Koncerta laikā tiks izpildītas tādas Laura Reinika dziesmas, kā „Labāk vēl neaizmiedz”, „Es esmu tev dzīslās”, „Tev šodien vienalga”, „Sirds sadeg neparasti”, „Pasakā”, „Es skrienu” un citas, kuras diriģēs diriģenti Andris Mockus, Juris Ločmelis, Dzintra Orba, Liene Breča, Līga Amerika – Ansiņa un vadītājas Ilze Valce, Evija Goluba un Gunta Vite.
Muzikālo pavadījumu nodrošinās tādi mūziķi kā Normunds Kalniņš, Gundars Lintiņš, Aivars Meijers un Māris Kupčs.

Atgādinām, ka no 31. maija līdz 2. jūnijam Liepājā jau piekto gadu notiks svētki visai ģimenei „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta”. Bērni un viņu vecāki varēs piedalīties radošajās darbnīcās, apskatīt izstādes, sadziedāties ar lielo kori, sadejoties lielajā dejā, piedalīties gājienā, iet rotaļās un izpriecāties atrakcijās! Aktivitātes notiks gan Liepājas Rožu laukumā un Liepājas Muzejā, gan Jūrmalas parkā trīs dienu garumā.

Svētkus visai ģimenei „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta” organizē Liepājas Kultūras pārvalde, sadarbības partneri - Liepājas Muzejs un kafejnīca „Darbnīca”. Lielu paldies organizētāji saka māksliniecei Agatei Ķiģelei – Ābelei, veikalu tīklam K-Rauta, apdrošināšanai Gjensidige, Kurzemes Vārdam, Rietumu Radio, konditorejai „Vīdners”, uzziņu dienestam 1188, reklāmas aģentūrai „Ad Guru” un fotoskolai „Kulmanis.lv”.

Visas aktivitātes svētku ietvaros ir bezmaksas.

Vairāk informācijas par pasākumu un svētku programmu meklējiet interneta mājas lapā: www.liepajaskultura.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV