Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Bērnu svētki Kalnciema kvartālā

Easyget.lv, 28.05.2013. 16:44

Sestdien, 1.jūnijā, no plkst. 10:00 līdz 16:00 Kalnciema kvartālā notiks Bērnu svētki par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai.
Bērnu svētki Kalnciema kvartālā

Svētku ietvaros norisināsies tirdziņš, kurā liela uzmanība tiks veltīta vietēja ražojuma bērnu precēm un produktiem, būs dažnedažādi gardumi, karuselis un plaša kultūras programma:

11:00 Latvijā ar īpašu seansu Kalnciema kvartālā viesosies Polijas Animācijas Filmu Studija un Galerija Bjelska BWA. Ģimenes ar mazajiem skatītājiem aicinātas vērot pasaulslavenās animācijas filmas no sērijām „Ļoļeks un Boļeks”, „Reksis”, „Peles piedzīvojumi”, kas aizraus arī vecākus, ļaujot mazliet pakavēties sirsnīgās atmiņās par pašu bērnību. Savulaik šīs filmas varēja vērot Latvijas televīzijas ekrānos. Seansu organizē un atbalsta Kalnciema kvartāls, Producentu grupa 2ANNAS, Animācijas Filmu Studija un Bjelskas Galerija BWA. Seanss notiks brūnajā mājā (Kalnciema 35).

Programmā:

  • „Viltus vectētiņš” no „Ļoļeks un Boļeks brīvdienās”, 9:27
  • „Pārpratums ar dzimumzīmīti” no „Peles piedzīvojumi”, 9:05
  • „Reksis un krikets” no „Reksis”, 10:06
  • „Romantiskais piedzīvojums” no „Mazais, zilais bruņinieks”, 9:51
  • „Pele un muša” no „Peles piedzīvojumi”, 9:00
  • „Jūrnieks Reksis” no „Reksis”, 9:37

Kopējais programmas garums: 57 minūtes

12:00 Brīvdabas koncertā uzstāsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri ar koncertu no izrādes „Īstā bērnība”, kura tapusi sadarbībā ar mūziķi Kārli Kazāku un Latvijas Nacionālā teātra aktieriem.

13:30 uz Kalnciema kvartāla skatuves kāps izdevniecības "Liels un mazs" priekšā lasīšanas kustība „Pārdaugavas Priekšālasītāji”.

11.00-15.00 Kalnciema kvartāla galerijā norisināsies radošā darbnīca bērniem „Pasaules bērni”. Kalnciema kvartāla dārzā būs iespēja pūst lielos ziepju burbuļus profesionāļu pavadībā, kā arī sacensties par lielākā burbuļa balvu.

Ieeja bez maksas. Pasākumu atbalsta Rīgas dome.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV