Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Eiropas Jaunatnes nedēļas noslēgsies Vērmanes dārzā

Easyget.lv, 31.05.2013. 12:08

2. jūnijā no plkst. 12.00 līdz 16.00 Rīgā, Vērmanes dārzā norisināsies pasākums „Eiropa Vērmanes dārzā”, ar kuru tā rīkotāji, jaunatnes organizācija Klubs „Māja”, aicina svinēt Eiropas Jaunatnes nedēļas 2013 noslēgumu.

Pasākumā būs iespējams uzzināt par jauniešu iespējām Eiropas Savienībā un to, kā aktīvi īstenot savas Eiropas pilsoņu tiesības. Pasākuma ietvaros varēs iepazīties ar Latvijas skolu Eiropas klubiem un to paveikto, kā arī ar jauniešiem, kuri pašlaik Latvijā veic Eiropas Brīvprātīgā darba misiju – Migelu no Portugāles un Aleksandrinu no Bulgārijas. Pasākuma apmeklētāji ir aicināti ne tikai iegūt informāciju un uzdot sev interesējošos jautājumus pasākuma dalībniekiem, bet arī piedalīties dažādos uzdevumos un radošajās darbnīcās, par aktīvu dalību saņemot arī veicināšanas balvas.

Eiropas Jaunatnes nedēļa 2013 norisinās no 27. maija līdz 2. jūnijam 33 Eiropas valstīs. Papildu informācija par tās ietvaros notiekošajām aktivitātēm www.youthweek.eu un www.jaunatne.gov.lv

Pasākums tiek īstenots Jaunatnes politikas valsts programmas 2013. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros (projekts „Eiropas klubu attīstība Latvijā”).

Plašāka informācija un pasākuma norises programma www.klubsmaja.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV