Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ufo atgriežas radio ar jaunu rīta programmu

Easyget.lv, 31.05.2013. 15:24

No 3.jūnija Latvijas Universitātes radio NABA (FM 93,1) laikā no plkst. 7.00-10.00 darbdienās skanēs rīta programma „Rīta BOOM!”, ko vadīs labi pazīstamais radio dīdžejs Ufo jeb Kaspars Upaciers.
Ufo atgriežas radio ar jaunu rīta programmu

Rīta raidījumā Kaspars Upaciers nedarbosies viens, bet plēsīs jokus kopā ar aktieri Artusu Kaimiņu, Rīgas Improvizācijas teātri, „Luņu parku” un Papleces Jokkopēju Līgu, savukārt aktieris Imants Vekmans kopā ar pārmaiņu un zināšanu vadības konsultantu, filozofu Ati Zakatistovu nopietni jokos par aktīvu dzīvesveidu un filozofiju. Par ziņām rūpēsies radiožurnāliste Iveta Galēja.

Pirmdienās programmā „Rīta BOOM!” kopā ar Ufo būs dzirdams filozofs Atis Zakatistovs jeb Dr. Starp Citu, otrdienās - Rīgas Improvizācijas teātris ar problēmšovu „Indrāni”, trešdienās pamosties palīdzēs Artuss Kaimiņš ar „Suņu būdu”, bet ceturtdienās būs dzirdams Imants Vekmans jeb Briec ar „Kusties! Kusties!”. Darba nedēļu noslēgs „Luņu parks”. Rīta raidījumā paredzēts arī radio Naba neierastāks mūzikas skanējums.

„Rīta raidījums „Rīta BOOM” ir mazāk par svarīgo, vairāk par neko,” skaidro K.Upaciers. „Tās ir ikrīta sarunas ar interesantiem cilvēkiem un filozofiskas pārdomas par sadzīviskām problēmām. Mēs jokojam par jocīgo „Luņu parkā”, bet varam būt arī pavisam nikni „Suņu būdā”. Mēs esam veselīgi un aktīvi „Kusties, kusties”, un zinām visu par dzīvi „Indrānos”. Tas ir mundrs dienas sākums bez liekas moralizēšanas un diktāta.”

Latvijas Universitātes Radio NABA ir brīvā formāta programma, kas pirmo reizi ēterā izskanēja 2002. gada 1. decembrī. Tā ir tapusi ar Latvijas Universitātes un Latvijas Radio atbalstu kā Latvijas radio 5. kanāls un ir dzirdama galvaspilsētā un tās apkārtnē 93,1 FM frekvencē. Pasaulē to ir iespējams klausīties internetā - www.naba.lv. Pašlaik Radio NABA ēterā iespējams klausīties vairāk nekā 40 autorraidījumus.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV