Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Guntis Skrastiņš kopā populāriem mūziķiem un dziedošajām ģimenēm Līgos Latgales sirdī - Rēzeknē

Easyget.lv, 03.06.2013. 15:04

23. jūnijā plkst. 20.00 Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā norisināsies vērienīgs Līgo svētku lielkoncerts, kura atklāšana uzticēta vietējiem - grupai „Galaktika” un Normundam Zušam ar Rēzeknes zaļo pakalnu kori, informē organizators Sandis Mohovikovs.
Guntis Skrastiņš kopā populāriem mūziķiem un dziedošajām ģimenēm Līgos Latgales sirdī - Rēzeknē

Visa koncerta garumā skatītājus gaidīs patīkami pārsteigumi, viens no tiem būs grupas „Dāmu pops” atgriešanās. Grupas dalībnieces ir gatavas pārsteigt ar krāšņiem priekšnesumiem un sievišķīgu šarmu, kā arī elegantiem un speciāli darinātiem tērpiem, visas ir lieliskā formā: enerģiskas, dzīvespriecīgas un katra bagāta ar savu uzkrāto dzīves pieredzi. Grupā notikušas izmaiņas – Olgai Rajeckai, Edītei Baušķeniecei un Ievai Akuraterei pievienojusies aktrise Raimonda Vazdika. „Dāmu pops” repertuārs paliek nemainīgs, tas ir tāpat kā labs vīns. Koncertā skanēs grupas skaļākie hīti „Varbūt rīt” un „Mīļākās puķes” kā arī Raimondas Vazdikas dziesma „Apsoli man neko”

Koncertā uz skatuves kāps arī 80. gadu populārais estrādes kvartets – „Eolika”, grupas izpildījumā varēs dzirdēt lielākos grāvējus - „Zemeņu lauks”,, „Tu smejies sapnī”, „Pasaule, pasaulīt” un citas. „Pomeranču vainadziņš”, Kas dzīvo tanī pusē”, „Tu nenāc man līdz”, „Trubadūrs” un citas komponista Imanta Kalniņa dziesmas izpildīts „Turaidas roze”

Koncerta otrajā daļā visiem būs iespēja izdziedāties tautasdziesmas, ziņģes, kino un estrādes dziesmas, kuras pateicoties apvienotajiem mūziķu sastāviem iegūs jaunu skanējumu, tā būs varena sadziedāšanās ar Rēzeknes pilsētas un novada apvienoto kori, solistiem un publiku. Piemēram „Jancis rijā guļ”, „Stāv dzirnas zaļā ielejā”, „Augu nakti pogo lakstīgala” ar Rēzeknes koristiem izpildīs Ieva Akuratere.

Īpaši sirsnīga sadziedāšanās solās būt ar dziedošajām latgaļu saimēm – Puncuļiem, Tihovskiem, Laicāniem, Pavlovskām un Raģeļu – Zepu ģimeni.

Koncerts būs ļoti daudzveidīgs un paredzēts ikviena muzikālajai gaumei.
Pēc koncerta plkst. 23.00 sāksies lustīgā Līgo nakts zaļumballe, kas tradicionāli ilgs līdz rīta gaismai kopā ar Gunti Skrastiņu un grupu „No ½ vārda”

„Visiem zināmas un iemīļotas dziesmas, dejas, krāšņums, dzirkstoša enerģija un nebeidzama līdzi dziedāšana, šogad līgojam un svinam Rēzeknē”, aicina Guntis Skrastiņš.

Koncerta dienā Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā līgotāji tiks gaidīti no plkst. 19.00, lai varētu ieņemt labākās sēdvietas. Plašā izvēlē būs iespēja baudīt visdažādākos ēdienus, protams Jāņu sieru un Aldara alus darītavas alu.

Pirmās 1000 biļetes par 3 Ls, līdz 15.jūnijam par 4 Ls, pārējās 5 Ls. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs. Kase Rēzeknē atrodas Latgales vēstniecībā „Gors” – Pils ielā 4, darba dienās tā atvērta no 11:00 - 19:00, sestdienās, svētdienās 11:00 – 14:00! Sarīkojuma rīkotāji aicina biļetes iegādāties laicīgi! Uzrādot personas apliecinošu dokumentu bērniem līdz 6.g.v. ieeja bezmaksas.

Foto: Dāmu pops. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV