Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Populāri Latvijas aktieri aicina līgot Saldū

Easyget.lv, 06.06.2013. 09:59

23. jūnijā Saldus Kalnsētas parka estrādē norisināsies vērienīgs Līgo svētku lielkoncerts, kurā populāras teātra un kino dziesmas izpildīs Latvijas labāko teātru aktieri: Olga Dreģe, Leons Krivāns, Mirdza Martinsone, Jānis Reinis, Baiba Indriksone, Juris Strenga, Sarmīte Rubule, Gints Andžāns un citi.
Populāri Latvijas aktieri aicina līgot Saldū

Līgo svētku lielkoncerts norisināsies divās daļās – pirmajā daļā mākslinieki izpildīs savas mīļākās dziesmas no populārām teātru izrādēm un kinofilmām, bet koncerta otrajā daļā Arvīda Platpera vadībā gaidāma dižena sadziedāšanās, kurā bez augstāk minētajiem aktieriem muzicēs arī brāļi Riči, māsas Legzdiņas un Ivo Fomins.

Kopā ar Saldus apvienoto kori Arvīda Platpera virsvadībā „Ar Dievu meitenes”, „Ai, jel manu vieglu prātu”, „Sanāciet, sadziediet, sasadancojiet” varēs sadziedāt kopā ar Gintu Andžānu, Olgas Dreģe līdzi dziedāt aicinās „Vecpiebalgas ūdensrozes”, „Mīļie puiši, labie puiši”, Leons Krivāns „Jūra krāc un vēji pūš”, Mirdza Martinsone latgaliski sadziedās dziesmā „Auga, auga rūžeņa” brāļu Riču sniegumā „Lēnā vēsmiņa”, „Še, kur līgo priežu meži” , grupas „Čikāgas piecīši” populārā „Līgo dziesma”, kopā ar Baibu Indriksoni „Vella kalpu” dziesma un daudzas citas.

Pēc Līgo lielkoncerta sāksies lustīgā Līgo nakts zaļumballe kopā ar grupu „Dakota”, tiks iedegts ugunskurs un dejas varēs būt līdz rīta gaismai, interesentiem būs arī telšu vietas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV