Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Lietuvā apbalvoti Latvijas veiksmīgākie uzņēmumi

Easyget.lv, 07.06.2013. 13:22

Ik gadu Latvijas vēstniecība Lietuvā un Latvijas Tirdzniecības palāta Lietuvā rīko apbalvojumu konkursu „Nameja balva”, kurā godina Latvijas uzņēmumus, kas gada laikā uzrādījuši vislabākos rezultātus, darbojoties Lietuvas tirgū. Vakar „Nameja balva 2013” pasniegšanas ceremonijā par zelta Nameja gredzena ieguvēju kļuva UAB "Tilde Informacines Technologijos".

Ik gadu balvas tiek pasniegtas vairākās nominācijās, kur galvenā balva – zelta Nameja gredzens – tiek pasniegta ekonomiski svarīgākajā kategorijā, kas šogad ir inovatīvākais uzņēmums 2012.gadā. Pārējo nomināciju uzvarētāji iegūst sudraba Nameja gredzenu.

Pie sudraba Nameja gredzeniem šogad tika septiņu nomināciju uzvarētāji. Kategorijā „Straujākais pieaugums 2012.gadā” godalgu saņēma SIA „AUTO KADA”, par 2012.gada sociāli atbildīgāko uzņēmumu kļuva „BTA Insurance Company” SE Lietuvas filiāle, savukārt kategorijā „Populārākais Latvijas zīmols Lietuvā 2012.gadā” apbalvojumu saņēma AB „Citadele banka”, bet UAB „Grifs AG” kļuva par uzvarētāju nominācijā „Lielākās investīcijas 2012.gadā”. Ik gadu tiek godināti arī Lietuvas uzņēmumi, kuri iepriekšējā gadā bijuši par Latvijas uzņēmumu labākajiem sadarbības partneriem Lietuvā. Šogad šajā kategorijā balvas ieguva UAB „Douglas LT”, UAB „Grant Thornton Rimess” un UAB „Interjero elementai”, salons „Interjero erdvė”.

Nameja balvas” pasniegšana nu jau kļuvusi par tradīciju, pasākumu, kuru gaida visi Lietuvā strādājošie Latvijas kapitāla uzņēmumi, jo tas ir atskaites punkts, lai atskatītos un izvērtētu paveikto iepriekšējā gadā, un noteiktu nākotnē sasniedzamos mērķus. Latvijas tirdzniecības palāta Lietuvā apvieno vairāk nekā 20 Latvijas uzņēmumus un privātpersonas, kas strādā Lietuvā, un tā ik gadu savā saimē uzņem arvien jaunus dalībniekus.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV