Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

“Bibliotēka N°1 Restorāns” tiks atklāta ekskluzīvā šampanieša De Venoge vasaras terase

Easyget.lv, 07.06.2013. 17:38

Nākamās nedēļas nogalē, no 14. līdz 16. jūnijam, viens no Rīgas mūsdienīgākajiem un iecienītākajiem restorāniem “Bibliotēka No 1 Restorāns” atklās ekskluzīvā šampanieša De Venoge vasaras terasi.
“Bibliotēka N°1 Restorāns” tiks atklāta ekskluzīvā šampanieša De Venoge vasaras terase

Šajā nedēļas nogalē visiem restorāna viesiem būs iespēja baudīt ekskluzīvo šampanieti De Venoge par īpašām cenām, Itālijas vīnus, vasarīgus kokteiļus, kā arī tradicionālo restorāna a la carte ēdienkarti dzīvās mūzikas pavadībā. “Bibliotēka N°1 Restorāns” līdzīpašnieks Oskars Skara, komentējot lēmumu izveidot šampanieša De Venoge terasi, saka: “Vēlamies apliecināt esošajiem un jaunajiem klientiem, ka esam dinamiski un uz attīstību vērsti - sekojot savu klientu vēlmēm, spējam miksēt moderno ar klasiku. Izmantojot unikālo restorāna atrašānās vietu skaistākajā Rīgas parkā, esam ieguldījuši ievērojamus līdzekļus terases tapšanā, lai radītu neatkārtojamu atmosfēru. To papildina restorānam tik svarīgie elementi – izmeklēti ēdieni, izcli vīni, dzīvā mūzika un, protams, šampanietis. Esam lepni, ka vienīgie Baltijā varam piedāvāt saviem viesiem šādu ekskluzīvu iespēju baudīt šīs visas lietas tieši mūsu restorānā.”

Šampanieša namu De Venoge jau 1837. gadā nodibinājis Henri-Marc de Venoge. Viņš vienmēr ir ticējis, ka neapstrīdama kvalitāte apvienojumā ar atvērtību pret inovācijām vienādojas ar veiksmi. Un patiesi – šo gadu laikā šampanieša nams De Venoge ticis ierindots labāko skaitā un guvis atzinību no tādām presitžām organizācijām kā Wine Spectator, Decanter, Bettane, International Wine Challenge. Šis šampanieša nams ir viens no retajiem, kas piedāvā visu veidu šampaniešu gammu: Brut, Millesime Brut, Rose, Blanc De Blanc, Blanc De Noirs, Demi Sec, Cuvee De Prestige. De Venoge ir arī visvairāk apbalvotais zīmols aklajās degustācijās, ko kārtējo reizi apliecina arī 2013. gada maijā International Wine Challenge piešķirtās zelta medaļas Cordon Bleu Non Vintage Brut un Louis XV 1996 šampaniešiem.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV