Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LTV1 Nakts ziņas pārraidīs tiešraidē

Easyget.lv, 21.06.2013. 13:36

Izvērtējot pagājušās nakts notikumus, Latvijas Televīzija (LTV) nolēmusi turpmāk veidot Nakts ziņas tiešajā ēterā, kas nodrošinās operatīvāku LTV Ziņu dienesta darbu vakara un nakts stundās un ātrāku sabiedrības informēšanu.

LTV valde ir atbalstījusi LTV Ziņu dienesta iniciatīvu demonstrēt Nakts ziņas tiešajā ēterā jau no nākamās pirmdienas, 24. jūnija.

„LTV Ziņu dienests vienmēr ir uzstājis, ka Nakts ziņām ir jābūt tiešraidē, tādejādi izrādot cieņu pret skatītājiem un darbiniekiem. Žēl, ka pozitīvais lēmums ir jāpieņem pēc lielas nelaimes, bet priecājos, ka šoreiz tas nolemts tik operatīvi. Domāju, ka tas apliecina LTV uzsākto ceļu dinamisku un mūsdienīgu pārmaiņu virzienā. Nav šaubu, ka LTV Ziņu dienestam ir jābūt viedokļu līderim Latvijas mediju vidē,” stāsta LTV Ziņu dienesta vadītāja Iveta Elksne.

Pagājušajā naktī LTV Ziņu dienests iespējami ātri mobilizēja spēkus, sākot no pulksten 3.30 informējot par Rīgas pils degšanu. Traģisko notikumu LTV1 daudzpusīgi atspoguļoja arī šodien raidījumā „Labrīt, Latvija!” un pulksten 12.00 ziņu speciālizlaidumā.

Jaunākās ziņas par svarīgākajiem notikumiem Latvijā interneta lietotājiem pieejamas sabiedrisko mediju ziņu portālā www.lsm.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV