Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas teātru aktieri aicina līgot Saldus Kalnsētas parkā

Easyget.lv, 21.06.2013. 14:08

23. jūnijā plkst. 20 Saldus Kalnsētas parka estrādē norisināsies Līgo svētku lielkoncerts, kurā populāras teātra un kino dziesmas izpildīs Latvijas labāko teātru aktieri, informē sarīkojuma producents Sandis Mohovikovs.
Latvijas teātru aktieri aicina līgot Saldus Kalnsētas parkā

Koncertā piedalīsies Olga Dreģe, Leons Krivāns, Mirdza Martinsone, Jānis Reinis, Baiba Indriksone, Juris Strenga, Sarmīte Rubule, Gints Andžāns u.c.

Līgo svētku lielkoncerts norisināsies divās daļās – pirmajā daļā mākslinieki izpildīs savas mīļākās dziesmas no populārām teātru izrādēm un kinofilmām, bet koncerta otrajā daļā Arvīda Platpera vadībā gaidāma dižena sadziedāšanās, kurā bez augstāk minētajiem aktieriem muzicēs arī brāļi Riči, māsas Legzdiņas un Ivo Fomins.

Kopā ar Saldus apvienoto kori Arvīda Platpera vadībā tautā iemīļotas latviešu dziesmas, starp kurām "Ar Dievu meitenes", "Ai, jel manu vieglu prātu", "Sanāciet, sadziediet, sasadancojiet", varēs sadziedāt kopā ar Gintu Andžānu, Olgu Dreģi, Leonu Krivānu, Mirdzu Martinsoni, Baibu Indriksoni un citiem.

Pēc Līgo lielkoncerta sāksies lustīgā Līgo nakts zaļumballe kopā ar grupu Dakota, tiks iedegts ugunskurs un dejas notiks līdz rīta gaismai, interesentiem būs arī telšu vietas.

"Dziedot, dejojot, smejot un priecājoties svinēsim Līgo vakaru visi kopā, šogad Saldus Kalnsētas parka estrādē!" aicina svētku vadītāji Katrīne Pasternaka un Juris Kalniņš.

Līgo dienā Saldus Kalnsētas parka estrādē līgotāji tiks gaidīt no plkst. 19. Būs iespēja baudīt visdažādākos ēdienus, protams, Jāņu sieru un Aldara alu.

Biļetes iespējams iegādāties Saldus Kultūras centrā un Biļešu paradīzes kasēs. Uzrādot personu apliecinošu dokumentu, bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV