Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Jomas ielas svētki trīs dienu garumā

Easyget.lv, 27.06.2013. 09:24

Kā jau ierasts, jūlija pirmajā nedēļas nogalē Jomas iela pārvēršas par īpaši skanošu, smiekliem un ļaudīm piepildītu ielu. Šogad Jomas ielas svētki noritēs trīs dienas - no 5. līdz 7. jūlijam.
Jomas ielas svētki trīs dienu garumā

Ar katru gadu šie svētki gūst arvien lielāku atpazīstamību jūrmalnieku un Jūrmalas viesu vidū, pulcējot vairākus tūkstošus apmeklētāju, informē Jūrmalas Kultūras centrs.

Svētki tiks atklāti 5. jūlija vakarā plkst. 22.00 ar klasiskās mūzikas koncertu Majoru stāvlaukumā, kurā piedalīsies Operas orķestris - diriģents Mārtiņš Ozoliņš, solisti Inga Šļubovska, Viesturs Jansons un Juris Ādamsons. Jomas ielas svētkus atklās Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs, pēc kura uzrunas vakaru noslēgs krāšņa uguņošana.

Otrajā dienā, 6. jūlijā, apmeklētājiem tiks piedāvātas plašas mūzikas un izklaides programmas visas Jomas ielas garumā uz trijām skatuvēm. Pie lielās skatuve Majoru stāvlaukumā no plkst. 11.00 sāksies Baltic Bake Days 2013 dalībnieku stāšanās parādes braucienam pa Jomas ielu, kurš sāksies plkst. 12.00. Pēc motociklu parādes no plkst. 13.00 uz lielās skatuves Majoru stāvlaukumā uzstāsies populāri mūziķi un grupas: Igo, Re:public, Goran Gora, Pienvedēja Piedzīvojumi, Menuets u.c. Savukārt no plkst. 00.30 līdz pat diviem naktī mūziku atskaņos DJ Roberts Lejasmeijers.

Pašiem mazākajiem un viņu vecākiem par prieku Horna dārzā no plkst. 13.00 būs iespēja darboties radošajās darbnīcās, savukārt, no plkst. 13.40 uz bērnu skatuves Horna dārzā būs iespēja noskatīties teātra izrādi "Uzpūtīgais kamielēns", piedalīties rotaļu un spēļu programmā "Ritēt līdz saldējumputnam", dziedāt un dejot līdzi Jūrmalas Kultūras centra kolektīviem "BG deju studija", "Visi kā viens" un "Saulstariņi", vērot Einšteina trikus un eksperimentus.

Uz trešās skatuves, kura atradīsies pie Jūrmalas Hotel SPA, visas dienas garumā no plkst. 12.30 tiks demonstrētas Jūrmalas kūrorta kolekciju modes skates un uzstāsies dažādas grupas: Strawberries With Salt, Bez PVN, CanZone, Blitze, Riga Metro un Oranžās brīvdienas.

7. jūlijs Horna dārzā tiks pavadīts rmuzikālās noskaņās. No plkst. 15.00 uz skatuves uzstāsies pazīstami dziesminieki Haralds Sīmanis, Mikus Frišfelds, Uldis Kākulis, Imants Daksis, Kārlis Kazāks, kā arī Ainars Mielavs un Pārcēlāji, Helēna Kozlova un grupa Levīti un meiteņu grupa Sus Dungo.

Visos pasākumos ieeja bez maksas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV