Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Komentāri rakstam: Lembergs: Tiesiskā valstī tiesa ir nodalīta no izmeklēšanas

jaunākie lejā

fakti 29.02.2008. 19:48

Konstantins Pupurs Helsinki -86 dibinātājs
par Lato Lapsas grāmatu:

Labdien,

Aizvakar sanemu gramatu. Vel nepaspeju visu izlasit lidz galam, tikai izkirstiju atseviskas nodalas un palasiju par dazadiem cilvekiem. Ka bijushajam “helsinkietim”,viss, kas attiecas uz musu grupas cilvekiem, lai paliek uz to autoru sirdsapzinas, bet kapec tadas neprecizitates un faktu nokluseshana attieciba uz citiem?

Piemeram, par bijso ASV Armijas kapteini Herbertu Lindi? Jus pat neminat to faktu, ka vinsh bija kapteins ASV Armija, bet tanī pašā laika citējat citus, ka viņš bija “stulbs” un “bez augstākās izglītības”, cilveks, kas “Amerika nebija atradis sev vietu”!
Man bija tas gods īsu laiku pazīt kapteini un ar visu atbildību es teikšu, rets kāds no Rietumiem nakošais latvietis būtu bijis tik neviltoti nacionāli un patriotiski noskaņots un ar tādu lielu apņēmību gatavs palīdzet Latvijas Republikas jaunatjaunotai armijai! Mīļie cilvēki, kā var vispār tā rakstīt, kaut vai citējot citus, par vienalga kādu cilvēku?!

Jūs arī citējat G.Kristovski, ka lūk, viņš esot teicis, ka Herberts Linde esot bijis “…tikai labs rotas līmeņa speciālists…” Tātad iznāk, ka jūs paši sev runājat pretrunā? Vai tāds cilvēks varēja būt bez augstākās izglītības? Es esmu ASV armijas leitnants un ar visu savu Maģistra grādu no Londonas Ekonomiskas Skolas, esmu pagaidām derīgs tikai vada komandiera līmenim. Es jums saku, nevienam cilvēkam ASV prezidents nekad nepiešķirs virsnieka pakāpi, ja tam nebūs vismaz Bakalaura grāds un lai kļūtu par kapteini ASV Armija, vajag vismaz sešus gadus nodienēt un pēc tam iziet cauri sešu mēnešu ilgai Kapteiņu Skolai! Tātad, pēc grāmatas spriežot, viņš esot bijis “stulbs” un “bez augstākās izglītības”, bet tomēr “labs rotas komandieris”!
Jā, cilvēks krāja ieročus, ir tāds hobijs, nu un tad?…Bet to jūs arī nepieminat. Toties jūs pieminat toreiz safabricēto krimināllietu par ieroču kontrabandu. Vai viņš ir sēdējis cietuma par to?
Ne, jo lieta taču bija “pšik”, ar baltiem diegiem šūta! Ka jus varat saukt kadu (pec jusu rakstita, jebkuram radisies tads iespaids) par kriminālu, ja sods pēc likuma netika izpildīts? Kaut gan sods bija, proti, kārtējo kārtīgo, konsekvento un nelokamo Latvijas patriotu jūs, “sarkanie” dabūjāt ārā ne tikai no Aizsardzības Ministrijas, bet ari no Latvijas! Tiem “sarkanajiem palkavniekiem” pat viņa Latvijas formas tērps, izgatavots pēc vecas Brīvās Latvijas parauga, ar ko viņš katru dienu gāja uz darbu, krita uz nerviem! Un tā bija ar daudziem citiem no Rietumiem atbraukušajiem (A.Jerumanis, N.Klaucens un citi), kas 90.gadu sakuma ar atklatu sirds un dveseli gribeja palidzet uzcelt jaunu tiesisku valsti!
Toties jus uznemat tadus rietumniekus, kas tik tiesham nebija vajadzigi savas mitnu zemes, tadus, ar kuriem viegli vareja sarunat visadas negodigas lietas, tadus pashlabuma mekletajus un avanturistus, kas bija ar mieru kopa ar vietejiem kangariem un komunistiem laupit, izpostit un visvisada veida pazemot savu tautu un zemi. Un vini vel joprojam Latvija ir pie teikshanas.

Man palicis tads, ka rugtums mute lasot sho gramatu, jo daudzas vietas ta ir loti neobjektiva, apzinata veida un ar specialu noluku slepjot pozitivus darbus un pozitivas raksturipashibas, gandriz par katru no minetajam personam.
Bulvaru preses stila uzrakstita, loti nekvalitativa gramata! Par nozelosanu “dzeltenai presei” ir labs noiets. Apsveicu ar labu financialo ienakumu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV