Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kultūras koledža piedāvā jaunas studiju specializācijas

Easyget.lv, 19.07.2013. 12:55

Uzsākot studētgribētāju pieteikumu reģistrāciju 2013./2014. studiju gadam, Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledža piedāvā apgūt jaunas, perspektīvas studiju specializācijas - „Sarīkojumu veidošana un vadīšana” un „Izrāžu un sarīkojumu producēšana”.

„Sarīkojumu veidošana un vadīšana” un „Izrāžu un sarīkojumu producēšana”ir programmas „Mākslas institūciju pārvaldība” jaunākās specializācijas. Tās mērķi ir sagatavot konkurētspējīgas personības, kurām ir teorētisko zināšanu kopums un praktiskas kompetences izveidot sarīkojuma literāri dramaturģisko pamatu - scenāriju, organizēt sarīkojuma izveides procesu un realizēt to, kā arī organizēt izrāžu un sarīkojumu izveides procesu.

LKA Latvijas Kultūras koledža šogad piedāvā studēt 3 studiju programmās: Mākslas institūciju pārvaldība, Laikmetīgā deja, Bibliotēkzinātne un informācija, kuras apvieno 14 dažādas specializācijas: mūzikas menedžments, teātra māksla, reklāma un sabiedriskās attiecības, radošā fotogrāfija, dizaina menedžments, mūsdienu un laikmetīgā deja un daudzas citas.

Kā neatsveramu pieredzi studējot koledžā, studenti uzsver iespēja pašiem veidot lielus un nozīmīgus pasākumus, kas ir LKA Latvijas Kultūras koledžas studiju procesā piedāvātā prakse. Tā ir iespēja izveidot nozīmīgu pasākumu, izmantojot studiju procesā iegātās zināšanas un saprast, vai studiju specializācija izvēlēta pareizi. Katru gadu studentiem piedāvāto prakses vietu datu bāze ievērojami pieaug un nereti ir praktikanta nākamā darba vieta.

Pieteikšanās pilna laika studijām 2013./2014. studiju gadam notiks no 22.jūlija līdz 2. augustam, nepilna laika studijām – no 22.jūlija līdz 13. septembrim Latvijas Kultūras koledžā (Bruņinieku iela 57, Rīga) katru darba dienu no 10.00 līdz 17.00.

Ar studiju programmu saturu, prasībām uzņemšanai un iestājpārbaudījumu grafikiem var iepazīties Latvijas Kultūras koledžas mājas lapā www.kulturaskoledza.lv , rakstot uz e-pastu: studinfo@lkk.gov.lv vai zvanot pa tālruni 20229975.

Lai uzzinātu, kā studijas Latvijas Kultūras koledžā ir palīdzējušas un iedvesmojušas mūsu studentus un absolventus, iesakām noskatīties video koledžas Youtube kanālā: http://www.youtube.com/user/TheKulturaskoledza

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV