Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Cēsu svētki tiks svinētu uz sešām skatuvēm

Easyget.lv, 23.07.2013. 11:14

Jau šajā nedēļas nogalē, 27. jūlijā, Cēsīs notiks pilsētas svētki, kuros šogad cēsniekiem un pilsētas viesiem tiks piedāvāta bagātīga pasākuma programma uz sešām skatuvēm, un jau no plkst. 10:00 visā pilsētā notiks dažādas aktivitātes gan lieliem, gan maziem.
Cēsu svētki tiks svinētu uz sešām skatuvēm

Cēsu svētku veidotāji allaž centušies saglabāt gan pilsētai raksturīgo tradicionālo senatnes elpu, gan meklējuši ko jaunu un mūsdienīgu. Tāpēc šī gada programma stiepjas no folkmūzikas, viduslaiku aktivitātēm un Vecpilsētas māju stāstiem līdz rokmūzikai, skeitparka atklāšanai un kārtīgam rokenrolam visas nakts garumā.

Šogad pilsētā tiks izvietotas sešas skatuves, kur svētku viesi varēs baudīt mūziku un laisties deju ritmā. Rožu laukumā atradīsies Cēsnieku skatuve, kuru pārvaldīs radošie pilsētnieki. Pils parka estrādē šogad notiks nakts programma – grupas Otava Yo koncerts un Nakts balle ar „Big Al & The Jockers” („Ex Keksi”). Pils dārzā norisināsies Etno-eko festivāla „Sviests”, bet Pils laukumā būs īpašā programma bērniem. Savukārt Līvu laukumā uz Fono skatuves uzstāsies „Pienvedēja Piedzīvojumi”, „Laime Pilnīga”, „Laika Suns”, „Indygo”, „The Velvet Supernova”, „Crow Mother”, „B Sea Surfers”, Miks Dukurs, „Elephants From Neptune” un dīdžejs Egons Reiters, bet Maija parkā notiks otrā Ritma Oāze.

Lai svētku sajūta turpinātos, 28. jūlijā cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja apmeklēt vēl divus koncertus. Cēsu Sv.Jāņa baznīcā uzstāsies dziesminieks Haralds Sīmanis, bet uz Cēsu Pils parka estrādes norisināsies aktrises Olgas Dreģes jubilejas koncerts.

Pilna Cēsu svētku programma: http://cesis.lv/lv/sakums/aktualitates/pasakumi/cesu-svetki-2013-programma

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV