Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Raidījumam „Утро.lv” jauni vadītāji

easyget.lv, 24.05.2007. 08:00

Informatīvi izklaidējošās programmas „Утро.lv” ēterā no 28.maija redzēsiet jaunu vadītāju pāri. Jaunā ampluā sevi pieteiks Latvijā kā Radio SWH+ ētera personība zināmā Natalja Oļesika un izklaides industrijas pārstāvis Vlads Volkovičs.
Raidījumam „Утро.lv” jauni vadītāji

Nataļja Oļesika – pēc profesijas vēsturniece, pēc aicinājuma –radio ētera personība. Kā ievērojamākās Nataļjas veidotās programmas var minēt „Cам DJ”, “Русские горки”, „Радиофлирт”. LTV 7.kanālā vadījusi raidījumus „Движение”. Projektā „Kandrašina kalendārs 2006” piedalījusies kā modele. No 28.maija Jūs viņu redzēsiet LTV 7.kanālā kā programmas „Утро.lv” vadītāju. 

Vlads Volkovičs – pēc profesijas mārketinga speciālists, pēc dzīves stila – promoteris, kreatīvās aģentūras direktors, darbojas šovbiznesā, dizaina biroja „Kossmoss” līdzdibinātājs. No 28.maija Jūs viņu redzēsiet LTV 7.kanālā kā programmas „Утро.lv” vadītāju. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV