Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Zelta Zivtiņas seriāla varoņi demonstrē izlaiduma tērpu ekspozīcijas

easyget.lv, 24.05.2007. 08:30 | komentāri (6)

Vakar, Zelta Zivtiņas seriāla varoņi pulcējās TC Mols, kur kopā ar savām bijušajām skolotājām un skolasbiedriem atklāja izlaiduma tērpu ekspozīcijas, papildinātas ar skolas laika mīļākajām un visbiežāk izmantotajām lietām.
Zelta Zivtiņas seriāla varoņi demonstrē izlaiduma tērpu ekspozīcijas

Galerijas:

No 23.maija līdz 3. jūnijam t/c Mols būs aplūkojamas plašu popularitāti guvušo Zelta Zivtiņas (ZZ) seriāla varoņu izlaiduma apģērbu un skolas gadu mīļāko lietu ekspozīcijas. Stendos izliktais būs katra varoņa vizītkarte, kas neverbālā veidā ar lietu palīdzību sniegs priekšstatu par pašu seriāla dalībnieku un tā personības būtiskākajām iezīmēm.

Tele2 Zelta Zivtiņas zīmola vadītāja Nora Kalniņa aicina: “Bezrūpīgo skolas laiku mēs novērtējam tikai tad, kad tas ir beidzies. Skolā mēs gūstam pirmo priekšstatu par reālo dzīvi, un izveidojam pirmo viedokli par sevi un apkārtējiem. Aicinām skolu jauniešus uz Molu, lai tiktos ar ar Aleksīti, Olgu, Janu, Maksu, Oskaru un Mariju, viņu skolotājām un klasesbiedriem. Tikšanās laikā varēs iepazīties ar atraktīvo jauniešu atmiņām par skolu, jautrākajiem piedzīvojumiem, kā arī veidot kopīgas fotogrāfijas.’’

“Tuvojas skolas izlaidumu laiks un tas īpaši būtiski ir jauniešiem. Es priecājos, ka Zelta Zivtiņas seriāla varoņi piekrita savas mīļākās skolas lietas uzticēt tieši mums, pie reizes arī atklājot savus stila noslēpumus. Lai šie stendi, kuros ir eksponētās atraktīvo jauniešu lietas, Mola apmeklētājiem ir kā iedvesmas avots sava stila pilnveidošanai,” saka t/c Mols direktore Zita Siliņa.

“Domājot par skolas laiku, pirmais, kas nāk prātā, ir mani skolas biedri, ar kuriem kopā apguvu pirmos dzīves skolas pamatus,” saka ZZ seriāla varone Jana, kura absolvējusi Ulbrokas vidusskolu. "Uzskatu, ka tieši skola ir tā, kas ikvienam iemāca patiesās draudzības vērtības, pēc kurām mēs vadāmies tālāk, tā sauktajā “lielajā dzīvē”.”

“Kā jau visi skolnieki pirmajās klasēs biju kārtīgs, nesastrādāju nekādus nedarbus. Kaut gan mācībās gāja kā pa viļņiem nepadevās matemātika, kuru arī cītīgi mācījos ar privātskolotājas palīdzību, bet kā nāca kontroldarbs tā divnieks – labi, ja kādreiz gadījās trīnieks! Neapzināti sev biju pateicis, ka šis priekšmets man nekad neies...vairāk mani interesēja sports, zīmēšana,” stāsta Oskars no ZZ seriāla. “Skolas laikā nebiju sabiedrisks džeks, biju ļoti kautrīgs! Pamatskolu atceros, kā svarīgu bērnības sastāvdaļu kurā ir draugi, pirmā mīlestība, pirmās grūtības, svētki, nepatikšanas un pirmie atbildības gadi!”

“Vismīļākā lieta, kas man ir saglabājusies no skolas laika ir mans izlaiduma foto albūms, kurā ir noķerti visskaistākie mirkļi,” ar aizrautību par savām skolas laika atmiņām stāsta seriāla varone Olga, kas beigusi Lielupes vidusskolu . “Turklāt izlaiduma dienas atmiņas albūmā tiek glabātas jau ilgus gadus. 12.klases izlaidums man bija vislaimīgais notikums. Tas man nozīmēja brīvību, ka arī vecāku atzinību. Atceros, cik nozīmīgi man bija tēta vārdi, ka viņš lepojas ar mani. Jutos ļoti pieaugusi un patstāvīga. Pēc izlaiduma man bija jautrs un foršs pasākums kopā ar klases biedriem un skolotājiem. Un galvenais - priekšā visa vasara!!!! ”

Savukārt seriāla varonis Makss būdams sportisks jaunietis, atceras, ka "Visinteresantāk bija doties uz mājām no skolas, ceļš līdz mājām bija jāmēro 3 km. Vienmēr gājām ar klases biedriem visi kopā, bet pa ceļam mums gadījās gan piedzīvojumi, gan nedarbi.” Makss absolvējis Rīgas Celtniecības koledžu.

“Visspilgtāk, es atceros skolas gadu disenes, kad pārvarot pirmo kautrību, dejot aicināju skolas visskaistākās meitenes,” par savām skolas gadu atmiņām stāsta trešais puisis no ZZ seriāla – Alekss, kurš absolvējis Cēsu pilsētas ģimnāziju. “Tās bija īpašas dienas, kad notika disenes, tad uz skolu devos ar patiesu prieku un smaidu sejā.”

Savukārt ZZ varone Marija, kura absolvējusi Rīgas Uzņēmējdarbības koledžu, visspilgtāk atceras agros skolas rītus. “Man ļoti nepatika tik agri celties no rītiem, bet, kad iedomājos, ka skolā es satikšu savas labākās draudzenes, ar kurām tiekos arī vēl tagad, cēlos augšā un devos uz skolu. Mēs bijām ļoti saliedēta klase un ar daudziem klasesbiedriem es tiekos vēl joprojām, viņi man ir kļuvuši par patiesiem dzīves draugiem. ”


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV