Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Pēdējo nedēļu Studentu Paradīzes biļetes par zemāku cenu

Easyget.lv, 27.08.2013. 16:16

Līdz 31.augustam Standarta biļetes cena ir Ls 4.79, ar Swedbank jauniešu karti – Ls 3.79.

Baltijā grandiozākajos studiju gada atklāšanas svētkos „Studentu Paradīze” 27. septembrī Arēnā Rīga uzstāsies grupa „Bedwetters” (EST), grupa „Astro'n'out”, Bermudu Divstūris, Miks Dukurs & Fakts, DJ Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Ai-Va, DJ RAPA, DJ Me & My Monkey (DE), DJ Get Dizzy, DJ Droydi (BRA) un daudzi citi mākslinieki.

Biļetes uz Studentu Paradīzi 2013 nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs. Biļešu cena sākot ar 1.septembri būs Ls 5,79, Swedbank jauniešu kartes īpašniekiem biļešu cena Ls 4,79.

Studentu Paradīze ir grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki Baltijā, kas ik gadu pulcē vairāk kā 11 000 jauniešus – topošos un esošos studentus. Studentu Paradīze jau septīto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas un arī kaimiņu valstu studentiem. Studentu Paradīzi raksturo: studenti no 25 augstskolām, vairāk kā 5 skatuves, 40 mākslinieki no Latvijas un ārvalstīm, dejas, šovi, konkursi un augstskolu un svētku atbalstītāju stendi.

Studentu Paradīze 2013 notiek ar jauniešu kartes OPEN atbalstu.

Vairāk informācijas Studentu Paradīzes 2013 mājas lapā: http://www.studentuparadize.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV