Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas Universitātes jaunie studenti 1.septembrī pulcēsies Doma laukumā

Easyget.lv, 28.08.2013. 13:10

Svētdien, 1.septembrī, plkst. 19.00 Doma laukumā kopā sanāks Latvijas Universitātes (LU) studenti, lai kopīgi ar Universitātes saimi jauno studentu svētkos „Aristotelis 2013” iezīmētu jaunā studiju gada sākumu. Klātesošos sveiks gan LU, gan valsts un pašvaldības institūciju pārstāvji.

Studentu svētku „Aristotelis” mērķis ir dot iespēju jaunajiem Latvijas Universitātes studentiem kopīgi iesākt savu studiju dzīvi un iepazīties ar studiju biedriem un Universitātes vadību. 

Jaunā studiju gada sākumu Doma laukumā atzīmēs LU jaunie un iepriekšējo gadu studenti, Universitātes un fakultāšu vadība, studentu pašpārvaldes, korporācijas, kā arī pats Aristotelis. Klātesošos uzrunās Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, piedalīsies un studentus sveiks arī valsts institūciju pārstāvji. Pasākumu ar saviem priekšnesumiem papildinās arī Universitātes radošie kolektīvi – koris „Juventus”, Pūtēju orķestris, kā arī karsējmeitenes.

Pēc svinīgā pasākuma Vecrīgas sirdī svētku dalībnieki svinīgā gājienā dosies uz Alma Mater, Raiņa bulv. 19. Savukārt Universitātes Lielajā aulā plkst. 22.00 sāksies saviesīgā daļa ar „Nē”, „The Citizens”, „Satellites LV”, „GACHO” un LU radio NABA dīdžeju piedalīšanos.

Jauno studentu svētkus „Aristotelis 2013” rīko LU Studentu padome, un šogad tie notiek jau 47.reizi.
Biļetes uz svētu vakara pasākumu nopērkamas LU Studentu padomes birojā , Raiņa bulvārī 19, 144. kabinetā. Pirmkursniekiem, uzrādot studentu servisa izsūtīto īsziņu, biļetes cena ir 3 Ls, LU studentiem biļetes iepriekšpārdošanā, uzrādot studenta apliecību vai ISEC - Ls 3, pasākuma dienā - Ls 5. Citu augstskolu studentiem biļetes cena iepriekšpārdošanā - Ls 4, pasākuma dienā - Ls 5.

Vairāk informācijas: http://lusp.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV