Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Tirgotājus aicina pieteikties Miķeļdienas gadatirgum

Easyget.lv, 29.08.2013. 16:09

Miķeļdienas gadatirgus šogad risināsies 28. septembrī Rīgā, Doma laukumā. 
Tirgotājus aicina pieteikties Miķeļdienas gadatirgum

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) aicina zemniekus, biškopjus, maizes cepējus, individuālos ražotājus, amatu meistarus, lietišķās mākslas izstrādājumu izgatavotājus un tirgotājus pieteikties tirdzniecībai Miķeļdienas gadatirgū, kas šogad risināsies 28. septembrī Rīgā, Doma laukumā. Tirdzniecība notiks arī Herdera laukumā, Jēkaba, Pils un Tirgoņu ielā.

Miķeļdienas gadatirgus ir Rīgas tradicionāls rudens ražas svētku pasākums, kurā apmeklētājiem līdz ar iepirkšanos tirdziņā ir iespēja baudīt arī kultūras programmu. Gadatirgū būs iespējams iegādāties amatnieku un tautas lietišķās mākslas meistaru izstrādājumus, kā arī nopirkt rudens ražas veltes, gaļu, zivis, medu, maizi, veselības un ārstnieciskās kosmētikas izstrādājumus, pirts lietas un grāmatas.

Miķeļdienas gadatirgus organizators ir Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība. Pieteikties tirdzniecībai iespējams līdz 9. septembra plkst. 9.00 tikai elektroniski, aizpildot pieteikuma veidlapu un nosūtot to uz e-pasta adresi: avesol@riga.lv. Tirdzniecības noteikumi, kā arī pieteikuma veidlapa pieejama interneta vietnē: www.kultura.riga.lv sadaļā „Aktuāli”.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV