Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīdziniekus pārsteidz ar bezmaksas kafiju

Easyget.lv, 02.09.2013. 14:27

Bezmaksas kafija ir daļa sociālas kampaņas Happy Monday
Rīdziniekus pārsteidz ar bezmaksas kafiju

Šodien, 2.septembrī, pie kafejnīcas Miit rīdzinieki tika iepriecināti ar bezmaksas kafiju, kas kalpoja kā uzmundrinājums jaunai darba nedēļai. Šis pārsteigums ir daļa no sociālas kampaņas Happy Monday, kuras mērķis ir parādīt, ka pirmdienas var būt vislabākās dienas nedēļā, informē SIA "Alpha Baltic" pārstāve Daina Saliņa.

Dace, kas saņēma bezmaksas kafiju lietainajā 2.septembra dienā, saka: "Pirmdienas nav manas mīļākās dienas, tomēr darba nedēļas sākumā cenšos domāt par lieliski pavadītajām brīvdienām. Tas man dod enerģijas lādiņu visai nedēļai. Pirmdienas rītā arī kafija man ļauj pamosties un sagatavoties darbiem, tādēļ man ir prieks, ka šodien esmu starp tiem, kas saņēma šo pārsteigumu."

Sociālo kampaņu Happy Monday Latvijā organizē mārketinga komunikācijas grupa Alpha Baltic, un vienlaicīgi tā tiek realizēta arī Horvātijā, Ungārijā un Čehijā. Kampaņas rīkotāji plāno aizsākt kustību, ka dažādi uzņēmumi visā Eiropā apvienojas, lai pirmdienās iepriecinātu apkārtējos un dotu pozitīvu impulsu jaunai nedēļai.

Happy Monday ir iecerēts vismaz reizi mēnesī kādā no pirmdienām iepriecināt Latvijas iedzīvotājus ar pārsteigumiem. Paredzēts, ka pirmdienās iedzīvotāji varēs saņemt gan īpašās atlaides, gan saņemt citus bezmaksas pārsteigumus.

"Cilvēkam nav nepieciešams gaidīt pirmo janvāri, lai mainītu savu dzīvi uz labo pusi. Tieši pirmdiena ir lieliska diena, lai rastos jaunas apņemšanās un dzīvē tiktu ienestas pozitīvas vēsmas. Jāmēģina uz lietām paskatīties no citas perspektīvas, jo ir tik daudz sīkumu, kas var uzlabot noskaņojumu, ja vien ir vēlme lūkoties," stāsta kampaņas organizētājs Latvijā un Alpha Baltic projektu vadītājs Jānis Graubiņš.

Foto (c) flickr.com/Dmitry Kalinin

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV