Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rīdzinieki atbalsta svētkus, pat ja tie saistīti ar nopietniem sastrēgumiem

Easyget.lv, 24.09.2013. 11:39

Lielākā daļa Rīgas iedzīvotāju neiebilst pret satiksmes apgrūtinājumiem, kas neizbēgami rodas, rīkojot dažādus lielus publiskus pasākumus.

74% aptaujāto pilsētnieku uzskata, ka lieli publiski pasākumi ir jārīko, pat ja tie rada satiksmes apgrūtinājumus, liecina pētījumu centra SKDS veiktās aptaujas dati. Savukārt 15,9% respondentu domā, ka no šādu pasākumu rīkošanas jāatsakās, ja tie apgrūtina satiksmi un rada neērtības iedzīvotājiem. 10,3% aptaujāto nebija konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

Šogad lielākie satiksmes apgrūtinājumi Rīgā bija saistīti ar tādiem pasākumiem kā Vispārējie dziesmu un deju svētki, starptautiskā burukuģu regate "The Tall Ships Races 2013", pasākumu "Lauki ienāk pilsētā". Tāpat plaši satiksmes ierobežojumi pilsētas centrā tiek noteikti Līgo svētkos un pilsētas svētkos, Nordea Rīga maratona laikā, sagaidot Jauno gadu u.c.

Arī pirms gada līdzīgā aptaujā pārliecinošs pilsētnieku vairākums atzina, ka Rīgā noteikti ir jārīko lieli izklaides pasākumi, piemēram, koncerti, dažādi svētki u.tml., pat ja to dēļ nākas ierobežot satiksmi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV